"Bu turnuvaya önem verdiğimizi göstermek istiyoruz"

Video yükleniyor...

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 6. ve son haftasında yarın Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de futbolculardan Jose Sosa, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmelerine rağmen bir Avrupa maçı olduğu için mücadelenin önemli olduğunu dile getiren Sosa, karşılaşmaya ilişkin şunları söyledi:

"Yarın evimizde oynayacağımız maç için heyecanlıyız. Grubu kaçıncı sırada bitirdiğimizden bağımsız olarak bu turnuvaya saygı duyduğumuz gösteren performans sergilemek istiyoruz. Sonuçta bir Avrupa maçı. Takımımızı Avrupa arenasında temsil ediyoruz. Bu yüzden bizim için özel bir maç. Şu anda ligi düşünmüyoruz, bu maçtan sonra ligi düşünmek için zamanımız olacak. Süper Lig'de son haftalar belirleyici oluyor. Kişisel hedeflerinizi içinizde belirlersiniz. Ben de her gün kendimi geliştirmek istiyorum. Yıllar ilerleyince pozisyonumda da değişiklik oldu. Şahsi başarımı düşünmüyorum. Oynadığım maçlarda takıma katkı sağlamak istiyorum. Hocamız gençlere şans veriyor. Biz de tecrübeliler kadar sorumluyuz. Onlara tecrübelerimizi aktarmak ve örnek zorundayız."