"Bu sonucu biliyordum"

"Bu sonucu biliyordum"
Euro 2012 elemeleri C Grubu'nda Faroe Adaları'nı 5-0 yenen İtalya'nın teknik direktörü Cesare Prandelli, galibiyeti beklediklerini ifade etti.

Grubun zayıf ekiplerinden Faroe Adaları'nı Floransa'daki 48 bin kapasiteli Artemio Franchi Stadı'nda konuk eden ve rakibini 5-0'lık skorla mağlup eden İtalya'da yüzler gülüyor.
 
Milli takım teknik direktörü Cesare Prandelli, maçın ardından yaptığı açıklamada, galibiyeti beklediklerini belirterek, ''Bu akşam kutlama yapacağımızı biliyordum. Kötü bir izlenim bırakmamak adına oyuncularımın hepsi çok iyiydi. 90 dakika boyunca aynı tempoyu korumak kolay değildi'' dedi.
 
İtalya Milli Takımı'nda yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından gök mavili formaya yeniden kavuşan Antonio Cassano'nun performansının sorulması üzerine Prandelli, ''O gayet iyidi. Önemli işler yaptı'' yanıtını verdi.
 
''Gök mavililer''in başına geçmeden önce 5 sezon Floransa şehrinin takımı Fiorentina'yı çalıştıran ve maçtan önce seyircilerin sevgi gösterileriyle karşılanan tecrübeli teknik adam, ''5 yıl buradaydım. Bu insanlara teşekkür ediyorum. Burada milli takım için hevesin artığını söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.
 
2010 Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yaratan ve yeni teknik direktör Cesare Prandelli ile yeniden yapılanmaya giden ''Gök mavililer'' dün akşam aldığı galibiyetle 2 maçta 2 galibiyet alarak, Euro 2012 elemelerine iyi bir başlangıç yaptı. İtalya, 2 maç sonunda aldığı 6 puan ve +6 averajla (C) Grubu'nda zirvede yer alıyor.
 
İtalya Milli Takımı, bir sonraki maçında Kuzey İrlanda ile deplasmanda 8 Ekim'de karşılaşacak.