Boupendza transferi iptal oldu! İşte yeni takımı

Video yükleniyor...

Rapid Bükreş'in teknik patronu Marius Sumudica, Aaron Boupendza'nın Zamalek'e transferinin iptal olduğunu ve takımlarına katılacağını açıkladı.

Transferde Trendyol Süper Lig ekipleriyle de anılan Boupendza'nın, Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı resmen duyurulmuştu.

"ZAMALEK İPTAL, BİZE GELİYOR"

Bir dönem ülkemizde de takımlar çalıştıran ve şimdi Rapid Bükreş'in başında yer alan teknik direktör Marius Sumudica ise golcü oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de Hatayspor forması ile yaptığı çıkış ile hafızalara kazınan Gabonlu golcünün Zamalek'e transferinin iptal olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Aaron Boupendza, Zamalek ile sözleşme imzalamadı. Onun gibi bir oyuncuyu nasıl transfer ettiğimizi soran çok sayıda mesaj aldım. Anlaşmaya vardık. Sözleşme için resmi evraklar hazırlanıyor. Vize işlemlerinden sonra Bükreş'e gelecek" ifadelerini kullandı.

BOUPENDZA'NIN KARİYERİ

Hatayspor'da oynadığı 2020-2021 sezonunda ligde 22 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Boupendza, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Al Arabi'ye transfer olmuştu.

Katar'daki kariyerinin çoğunluğunu sakat geçiren golcü oyuncu, 19 maçta 9 kez ağları havalandırdı.

Son olarak ABD'de MLS Ligi ekiplerinden Cincinnati formasını giyen 28 yaşındaki hücum oyuncusu, 17 maçta 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN