"Biz Beşiktaş'ız, bunu gösterdik"

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nun 5. hafta mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor'u mağlup eden Beşiktaş'ta futbolcular Rıdvan Yılmaz, Rachid Ghezzal ve Josef de Souza, maçın ardından beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Yılmaz, "2-0'dan geri döndüğümüz için çok mutluyum. Takıma katkı sağladım. İnşallah iyi sonuçlar alarak devam ederiz. Şampiyonlar Ligi'nde çok yoruldu. Çok sakat oyuncumuz var. Herkes elinden geleni yaptı. Galibiyet serimize devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Rachid Ghezzal, "Şampiyonlar Ligi dönüşü çok zor bir maç oldu. Sakatlarımız vardı. Necip Uysal ve Mehmet Topal da sakatlandı. Süper bir galibiyet oldu. Karakter gösterdik, kazandık ve mutluyuz. Bu lig gerçekten zor bir lig. Alınan her puan, her 3 puan hesabınıza yazılıyor. 2-0'dan dönmek önemliydi. Bizim de ruhumuzdu. Benim golüm çok önemliydi. Her gol güzeldir ama galibiyeti getirdiğim için mutluyum." şeklinde konuştu.

Josef de Souza ise, "Takımı kutlamak lazım İlk yarı eksiklerimiz vardı, çok açık verdik ama geri döndük. Ben iyi performans sergiliyorsam, bunda takım arkadaşlarımın bana verdiği desteğin de payı var. Üstüne çok maç oynayacağız. Çok fazla eksiğimiz var. Ancak biz Beşiktaş'ız, bunu gösterdik. Hatalar yaptık ama üstesinden geldik. Umarım benim ateşim takıma yardımcı olur." yorumunu yaptı.