ÖZET | Bitexen Antalyaspor 2-2 İstanbulspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Bitexen Antalyaspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-2'lik beraberlik ile tamamlandı. 

Ev sahibi ekibin gollerini 14 ve 16. dakikalarda Adam Buksa kaydetti. İstanbulspor'un golleri ise 76. dakikada Emrehan Gedikli'den ve 90+9. dakikada Jackson'dan geldi.

Buksa saymaya devam ediyor

Bitexen Antalyaspor'un maçtaki en etkili oyuncusu olan Adam Buksa, Trendyol Süper Lig'deki gol sayısını 12'ye yükseltti.

Bitexen Antalyaspor galibiyete hasret

Maçın 2-2 beraberlik ile tamamlanmasının ardından Bitexen Antalyaspor'un ligde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Kırmızı beyazlılar, bu süreçte 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bu sonuçla birlikte Bitexen Antalyaspor puanını 35'e yükseltirken, İstanbulspor 12 puana ulaştı. 

Önemli Anlar

7. dakikada Sambissa'nın ceza sahasından şutunda meşin yuvarlak kaleci Leite'nin müdahalesiyle dışarıya gitti. İzlemek için tıklayın!

14. dakikada Antalyaspor öne geçti. Ramzi Safuri'nin sol çaprazdan ortasına arka direk gerisinde iyi yükselen Van de Streek'in kafayla pas verdiği Buksa, kale çizgisi önünden yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi. 
İzlemek için tıklayın!

16. dakikada Akdeniz ekibi farkı 2'ye çıkardı. Güray Vural'ın derinlemesine pasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Buksa'nın şutunda meşin yuvarlak, kaleci Alp Arda'nın solundan direğe çarpıp ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

27. dakikada gelişen Bitexen Antalyaspor atağını İstanbulspor savunmayı kovuşturdu. İzlemek için tıklayın!

60. dakikada etkili gelişen İstanbulspor atağında Ali Yaşar, kale önünde buluştuğu topu ağlara gönderemedi. İzlemek için tıklayın!

76. dakikada sahneye çıkan Emrehan Gedikli, İstanbulspor'un maçtaki ilk golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

90+7. dakikada İstanbulspor penaltı kazandı. 90+9. dakikada topun başına geçen Jackson, takımının eşitlik golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Bitexen Antalyaspor: 2 - İstanbulspor: 2

Stat: Corendon Airlines Park Antalya

Hakemler: Mehmet Türkmen, Esat Sancaktar, Yusuf Bozdoğan

Bitexen Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı (Dk. 63 Ufuk Akyol), Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Güray Vural, Kaluzinski, Van de Streek, Saric (Dk. 76 Erdal Rakip), Ramzi Safuri (Dk. 63 Erdoğan Yeşilyurt), Bytyqi (Dk. 83 Milosevic), Buksa

İstanbulspor: Alp Arda, Mehmet Yeşil, Deli, Coly (Dk. 88 Tunahan Şamdanlı), Sambissa (Dk. 67 Eslem Öztürk), Ali Yaşar, Vefa Temel (Dk. 46 Emrehan Gedikli), Vorobjonas, Jackson, Mamadou (Dk. 80 Özcan Şahan), Emir Kaan Gültekin (Dk. 88 Eren Arda Şan)

Goller: Dk. 14 ve 16 Buksa (Bitexen Antalyaspor), Dk. 75 Emrehan Gedikli, Dk. 90+9 Jackson (Penaltıdan) (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Deli, Dk. 54 Coly (İstanbulspor), Dk. 90+7 Veysel Sarı (Bitexen Antalyaspor)

 
TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN