Bilica-Caner gerginliği!

Video yükleniyor...

Son üç yıldır yenmekte zorlandığı İstanbul Belediye maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Caner ve Bilica'nın kavgası antrenmana damgasını vurdu.

Aykut Kocaman'ın İstanbul Büyükşehir Belediye maçının taktiğini uygulattığı ve futbolcularından karşılaşmanın kilit uygulaması olarak gördüğü orta sahada pres çalışması futbolcular arasında tartışmayı getirdi.

Sarı-Lacivertli futbolcular orta sahada birbirlerine pres uygularken, Caner ile Bilica arasındaki sert mücadele tartışmaya dönüştü. Bilica'nın, Caner'in saçlarından tuttuğu gözlenirken, başta Bekir olmak üzere tüm futbolcular araya girerek, tartışmanın uzamasına engel oldular.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın hafta sonuna kadar futbolcularına pres ve önde basma konusunda taktik çalışmalar yaptıracağı bildirildi.

Kritik maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de cezası biten Lugano'nun takıma dönüşü kadro tercihi sıkıntısını da beraberinde getirdi.

Kocaman'ın son maçta iyi oynayan Bekir'i mi yoksa Yobo'yu mu yedek kulübesine göndereceği merak konusu olurken, bu tercihin Bekir yönünde olması bekleniyor. Arka adalesinde sertlik bulunan Lugano antrenmana katılmazken, bu hafta forma giyebilecek durumda olduğu açıklandı.

Öte yandan Bucaspor maçının ardından ilk antrenmana çıkan Dani Güiza, ikinci antrenman temposunu kaldıramadı. Topuğunda ağrılar oluşan İspanyol futbolcu, takımdan ayrı olarak çalıştı. Güiza'nın bir süre daha takımdan ayrı olarak antrenmanlar yapacağı belirtildi.

-video_1-