Beşiktaş'tan transfer açıklaması: "Onu istedik ama..."

Video yükleniyor...

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Young Boys'un sol beki Jaouen Hadjam ile ilgilendiklerini ancak kontenjana takıldıklarını söyledi.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret eden Hüseyin Yücel, transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Amartey, Chamberlain ve Aboubakar'la yollarını ayırmak istediklerini ancak oyuncuların buna yanaşmadığını belirten Hüseyin Yücel, "Arkadaşlar görüşmeleri sürdürüyorlar. Yollarımızı sorunsuz ayırdığımız yabancılarımız oldu ama bu oyuncular kulüp de bulsak bir şekilde gitmek istemiyor." dedi.

Hüseyin Yücel, sol bek pozisyonu için Young Boys'un 21 yaşındaki oyuncusu Jaouen Hadjam'la ilgilendiklerini söylerken, transferin gerçekleşmeme nedenini de şu sözlerle aktardı:

"Taraftarımız şu an özellikle sol beke transfer bekliyor. Young Boys'tan sol bek Jaouen Hadjam'la ilgilendik, temasa da geçtik. Transferin olmamasının nedeniHenüz 21 yaşında. Bedeva kiralık olarak ve 4.5-5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gelecekti. Ama Chamberlain'in ayrılması için 6.5 milyon Euro vermemiz gerekecekti ki sözleşmeyi fesih edelim. Böyle olunca da oyuncunun maliyeti otomatikman 11-12 milyon Euro'ya geliyor. Elimiz kolumuz bu anlamda bağlı kaldı."

Transferi büyük ölçüde noktaladıklarını açıklayan Hüseyin Yücel, "Transferde bir hamle yapmamız için mucize olması lazım. Oyuncu göndermeyle ilgilenen arkadaşlardan olumlu haber gelirse transfere yönelebiliriz ama bizim elimizde olan bir şey yok" ifadelerini kullandı.