Beşiktaş'tan muhteşem seri! Tam 16 maç oldu
Yayınlanma Tarihi 2 Mart 2026 Pts 20:26
Güncelleme Tarihi 2 Mart 2026 Pts 20:29
Güncelleme Tarihi 2 Mart 2026 Pts 20:29
Video yükleniyor...
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Kocaelispor deplasmanından 3 puanla dönerek resmi maçlardaki yenilmezlik serisini sürdürdü.
Son olarak 2 Kasım 2025'te Fenerbahçe derbisini 3-2 kaybeden siyah-beyazlılar, bu maçtan sonra oynadığı 16 resmi karşılaşmada mağlup olmadı. Bu süreçte Süper Lig'de 13, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 karşılaşmada boy gösteren siyah-beyazlılar, dört aya yakın süredir yenilgi yüzü görmüyor.
Beşiktaş, Emmanuel Agbadou'nun Kocaelispor'a attığı golle birlikte bu sezon ligde üst üste 20. maçında da rakip ağları havalandırdı. Son olarak Göztepe'ye deplasmanda 3-0 kaybettiği maçı gol atamadan tamamlayan siyah-beyazlılar, ligde 19 Eylül 2025'ten bu yana çıktığı 20 karşılaşmada da topu rakip filelerle buluşturdu. Sergen Yalçın'ın öğrencileri ligde geride kalan 24 haftada 45 kez gol sevinci yaşadı.
Beşiktaş'ın bu sezon kazandığı maçlardaki savunma performansı da dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, Sergen Yalçın yönetiminde ligde galip geldiği 12 maçın 7'sinde gol yemedi. Beşiktaş ayrıca ligde son iki karşılaşmada da rakiplerine geçit vermedi. 23. haftada Göztepe'yi 4-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, son olarak Kocaelispor engelini 1-0'lık skorla geçti.
Öte yandan Beşiktaş'ın devre arası transferlerinden Hyeon-Gyu Oh, Junior Olaitan ve Amir Murillo'dan sonra Emmanuel Agbadou da golle tanıştı. Agbadou, Kocaelispor deplasmanında siyah-beyazlılara galibiyeti getiren isim oldu.