Beşiktaş'ta transfer atağı! Kyereh ve Weghorst...

Beşiktaş'ta transfer atağı! Kyereh ve Weghorst...
Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gündem santrfor transferi.

Yönetimin daha önce belirlediği isimlerden Hollandalı Wout Weghorst'la temaslar sıklaşırken, oyuncunun siyah beyazlılar'dan düşünmek için ikinci kez süre istediği öğrenildi. Beşiktaş'ın forvet takviyesi için listesindeki ilk isim olan 29 yaşındaki futbolcu, Championship'e düşmesi sebebiyle bonservisini elinde bulunduran Burnley'den ayrılacağını açıklamıştı.

Daniel Kofi Kyereh de gündemde 

Öte yandan Beşiktaş yönetimi Weghorts'la olan görüşmelerin yavaş devam etmesi sebebiyle alternatif isimler belirlemeye de çalışıyor. Alman basınında da bu doğrultuda çıkan haberlere göre; santrfor bölgesinin dışında hücum bölgesine de takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş'ın St. Pauli forması giyen Daniel Kofi Kyereh'i gündemine aldığı belirtildi.

Gedson ve Saiss açıklandı

Bu gelişmeler yaşanırken siyah beyazlılar iki ismin transferini de açıkladı. Wolverhampton'dan ayrılan Faslı stoper Romain Saiss'la resmi sözleşme imzalayan Beşiktaş, geride kalan sezonun devre arasında Benfica'dan transfer edilen ve sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak tamamlayan Gedson Gernandes'in transferini de duyurdu. İç transferde Emirhan İlkhan'la nikah tazeleyen ve genç futbolcunun sözleşmesini 3 yıl uzatan Beşiktaş yönetiminin bir diğer gündem maddesi ise Rıdvan Yılmaz.

Genç sol bekin transferi için Alman kulübü Eintracht Frankfurt'la olan görüşmelerde sona yaklaşılırken, transferin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş yönetiminin Yılmaz'ın alternatifi olarak Aytemiz Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Ahmet Gülay'ı belirlediği kaydedildi.