Beşiktaş'ta Ghezzal'a büyük görev

Beşiktaş'ta Ghezzal'a büyük görev
Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael ve sportif direktör Ceyhun Kazancı, gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı.

Siyah-beyazlıların genç savunmacısı Serdat Saatçı'nın gelecek sezon tecrübe kazanması için yurt dışından bir takıma kiralanma ihtimalinin masada olduğu gelen haberler arasında.

Berekt Sigorta Ümraniyespor ile Spor Toto Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Kartal Kayra Yılmaz da yeni sezon kampında değerlendirilecek.

Beşiktaş'ta teknik heyetin favori ismi Rachid Ghezzal. Cezayirli oyuncunun yüksek performansı ve konsantrasyon seviyesinin üst düzeyde olması Ismael ve ekibinin beğenisini kazandı Ghezzal'a yeni sezonda kaptanlık görevi verilmesi gündemde.

Öte yandan Vida ile yapılan sözleşme görüşmeleri beklemeye alındı. Teknik heyet tarafından kalması yönünde verilen Hırvat savunmacı için yönetimin sözleşme uzatmaya pek sıcak bakmadığı belirtildi.

Beşiktaş'ın kamp programı da netleşti. Sezonu temmuz ayının ilk günlerinde açacak olan siyah-beyazlılar, 5 Temmuz'da Avusturya'ya giderek hazırlıklara başlayacak.