Beşiktaş’ın ilk transferi yola çıkıyor!

Video yükleniyor...

Transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, Gabriel Paulista ile anlaştı.

Muhabirimiz Tayfun Akkaya'nın aktardığı bilgiye göre; Brezilyalı stoper oyuncusu ile siyah beyazlılar el sıkıştı. Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu savunmacı ile her konuda anlaşırken, 33 yaşındaki oyuncu ve menajeri İstanbul'a davet edildi. Son olarak Atletico Madrid formasını terleten ve sözleşmesi sona eren Paulista'nın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.  

Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst getirilmişti. Deneyimli çalıştırıcının ilk transferinin Atletico Madrid forması giyen Paulista olacağı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Valencia'da ikinci devresini Atletico'da geçiren Brezilyalı stoper, toplamda 24 maçta süre aldı.

Gabriel Paulista İspanya La Liga'da toplam 224 maçta forma giydi ve 8 gol attı. Yıldız futbolcu toplamda 4 asist yaparken, 3,9'luk ikili mücadele kazanma başarısı gösterdi. Paulista İspanya kariyerinde 39 sarı kart ve 5 kırmızı kart gördü. 

İngiltere Premier League'de de Arsenal Forması ile 46 maçta süre alan Brezilyalı, 1 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Stoper oyuncusu İngiltere'de 10 kez sarı kart görürken 1 kez de kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN