Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in UEFA Avrupa Ligi'nde Sporting Lizbon maçı planı
Yayınlanma Tarihi 9 Aralık 2015 Çar 13:42
Video yükleniyor...
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Sporting Lizbon ile oynanacak kritik Avrupa Ligi maçı öncesi on birini şekillendirirken, futbolcularına son uyarıları yapıyor.
Galibiyetle H Grubu'ndan lider olarak çıkacak Beşiktaş'a, grup turunu geçmesi için beraberlik yetecek. Kaybetmesi halinde ise gruptan çıkma şansı İskender Bey'in Lokomotiv Moskova karşısında alacağı sonuca bağlı olacak. Kazanamıyorlarsa kaybetmemeleri gerektiğinin altını çizen Güneş, Sporting Lizbon'u futbolcularına ezberletirken, rakibin zaafları üzerinde son çalışmaları yaptırıyor.
Portekiz Ligi'nde namağlup lider rakipleri konusunda dikkatli olmalarını isteyen Güneş, en ufak hatanın kendilerine ağır bir bedel ödetebileceğinin altını çiziyor. Güneş, futbolcularından, beraberliğin de kendilerine yetebileceğini düşünerek oyun içinde rehavete girmemelerini istiyor.
Sakatlığı bulunan Ersan Gülüm ile Gökhan Töre'ye Lizbon kadrosunda yer vermeyen ve bu ikiliyi Galatasaray ile oynanacak derbiye hazırlamayı düşünen Şenol Güneş, sahaya süreceği kadroyu da büyük ölçüde belirledi.
Tecrübeli teknik adamın takımı sahaya Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail, Atiba Hutchinson, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay ve Gomez on biriyle sürmesi bekleniyor.