Beşiktaş Nasri ve Indi'yi bekliyor

Video yükleniyor...

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Beşiktaş'ta gündem en kısa sürede transferi noktalayıp, takviyeleri takıma kazandırabilmek. 

Defans ve orta sahaya yeni isimler kazandırmak isteyen Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz günlerde anlaşmaya yaklaştığı Samir Nasri konusunda duruma netleştirmeye çalışıyor. Guardiola'nın fazla kiloları yüzünden eleştirdiği ve sezon öncesi hazırlık maçlarında şans vermediği Fransız oyuncunun West Ham maçında son dakikalarda oyuna girmesi kafaları karıştırdı. 

Maçtan sonra yaptığı açıklamada Nasri'nin son zamanlardaki çalışma temposundan memnun olduğunu dile getiren Guardiola'nın bu hamlesinden sonra transferin nasıl bir yön bulacağı da merak konusu oldu. 
 
Defans konusunda da girişimlerine devam eden Beşiktaş'ta Porto'dan Martins İndi için yapılan son teklife verilecek cevap beklenirken, Valencia'da forma giyen Abdennour için de görüşmelerin olumlu gittiği öğrenildi. 

Bu iki isimden en az birini kadroya katmayı planlayan Beşiktaş'ta, son aday ise Cruzeiro'dan Manoel Messias. 26 yaşındaki Brezilyalı stoper için şuana kadar Avrupa'da oynamaması handikap olarak gözükürken, diğer isimlerden gelecek olan cevaba göre Messias için son karar verilecek. 

Bu arada Beşiktaş'ta Veli Kavlak şoku yaşanıyor. Geçirdiği omuz ameliyatları ve son olarak da boyun fıtığı ameliyatı sonrası yaklaşık 2 senedir istediği formu yakalamayan Veli'nin önümüzdeki günlerde Almanya'da omuzu için yeniden bıçak altına yatacağı öğrenildi. 
 
Veli'nin geçireceği operasyon sonrası rehabilitasyon süresinin 6 aya yakın sürecek olması ve sonrasında da toparlanıp takıma geri dönmesi neredeyse sezonu sonunu bulmasından dolayı, yönetim harekete geçti. Veli Kavlak'ın durumu için iki yol bulunuyor. Ya sözleşmesi iyileşene kadar dondurulacak; ya da feshedilecek. 
 
Bu durumda Beşiktaş'ın sayısal olarak eksilmesiyle birlikte orta saha için bir isimle daha anlaşması beklenirken, Gökhan İnler'in Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Liecester ile şampiyonluk yaşayan ancak istediği şansı bulamayan tecrübeli oyuncu için, İngiliz ekibi de göndermeye sıcak bakarken, son kararı Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimi verecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu