Kartal fırsat tepti!
Yayınlanma Tarihi 5 Kasım 2015 Per 23:41
Avrupa Ligindeki temsilcilerimizden Beşiktaş grubundaki 4. maçında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalarak liderlik fırsatını tepti...
Maçın ilk yarısında Beşiktaş taraftar desteğini de arkasına alarak müthiş bir baskı kurmasına karşın devreye 0-0'lık eşitlikle gidildi.
Şenol Güneş 2. yarıya oyuna Olcay Şahan'ın yerine Quaresma'yı oyuna alarak başlarken, bu değişikliğinin katkısını hemen aldı. 58. dakikada sahneye çıkan Portekizli yıldız attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Golden sonra ise Lokomotiv Moskova daha etkili olmaya başlarken, 76. dakikada Oumar Niasse'nın golüyle Rus ekibi maça dengeyi getirdi.
Karşılaşmanın kalan dakikaları büyük bir heyecan içinde geçerken her iki taraf da başka gol atma başarısı gösteremeyince müsabaka 1-1 sona erdi.
Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 6'ya, Lokomotiv Moskova da 8'e çıkarttı.
Beşiktaş: 1 - Lokomotiv Moskova: 1
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Felix Zwayer, Rafael Foltyn, Holger Henschel (Almanya)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 83 Cenk Tosun), Gökhan Töre, Sosa (Dk. 72 Necip Uysal), Olcay Şahan (Dk. 46 Quaresma), Gomez
Lokomotiv Moskova: Guilherme, Yanbaev, Shishkin, Durica, Denisov, N'Dinga, Kolomeytsev, Samedov, Fernandes (Dk. 74 Miranchuk), Maicon (Dk. 90+3 Grigoryev), Niasse (Dk. 90 Skuletic)
Goller: Dk. 58 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 76 Niasse (Lokomotiv Moskova)
Sarı kartlar: Dk. 49 Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş), Dk. 61 Niasse (Lokomotiv Moskova)