Beşiktaş istiyordu! Kritik Hermoso gelişmesi...

Beşiktaş istiyordu! Kritik Hermoso gelişmesi...
Kadrosuna stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş birçok isimle ilgilenirken Atletico Madrid ile sözleşmesi ile sona eren Hermoso da adaylardan biri olmuştu. Henüz herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan oyuncunun transferi hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Daha önce Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel oyuncu ile görüştüklerini açıklamış ve "Hermoso'nun da olma ihtimali sıfır. 2 milyon Euro'dan başlayan süreç 4 milyon Euro'ya çıkardık ama Arabistan takımlarından 8 milyon Euro civarında teklifler olduğunu söyledi." sözlerinde bulunarak transfer hakkında olumsuz konuşmuştu.

NAPOLI'DEN AÇIKLAMA

İspanyol stoperin adı birçok takımla anılırken Napoli de bu takımlardan biriydi. Oyuncu hakkında resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Napoli, oyuncunun transfer hedefleri arasında yer almadıklarını açıkladı.

Napoli'nin açıklaması şu şekilde:

"Tuttosport, Hermoso'nun Napoli'ye transfer olacağı konusunda konuşmaya devam ediyor. Savunma hattı, Marin ve Buongiorno'nun transferleriyle tamamlandı. Çok yetenekli Hermoso, Napoli'nin hedefleri arasında yer almıyor."