Beşiktaş, Immobile için geri sayıma geçti

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı kapsamında Slovenya'nın Maribor kentinde çalışmalarını sürdürüyor. Muhabirimiz Tayfun Akkaya, siyah beyazlı ekipten son gelişmeleri beIN SPORTS ekranlarında aktardı. 

Akkaya, "Beşiktaş, Ciro Immobile ile anlaştı ancak resmi imzayı atmadığı için tam olarak 'Beşiktaş oyuncusu' diyemiyoruz. Feyyaz Uçar dün itibariyle Slovenya'dan İtalya'ya geçiş yaptı. İkinci Başkan Hüseyin Yücel de bu transfer için İtalya'da bulunuyor." dedi.

Cenk Tosun gelişmesi 

Muhabirimiz, "Cenk Tosun'un sözleşmesi yenilenmedi ve artık yenilenmeyecek. Cenk, artık serbest statüde bir futbolcu." diye konuştu.

Sky Italia'da ise Beşiktaş'ın Immobile transferini duyurmasına çok kısa bir süre kaldığı ve oyuncunun özel bir uçak ile Türkiye'ye gelerek kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzasını atacağı ifade edildi. 

2016/17 sezonunun başından bu yana Lazio forması giyen 34 yaşındaki santrafor, İtalyan ekibinin forması ile toplamda çıktığı 340 karşılaşmada 207 gol ve 54 asistlik performans sergiledi. 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN