ÖZET | Beşiktaş 2-1 Göztepe

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Cyle Larin ve Rachid Ghezzal kaydetti. Göztepe'de ise Cherif Ndiaye ağları havalandıran isim oldu.

Siyah-beyazlıların genç kalecisi Ersin Destanoğlu, 41. dakikada Soner Aydoğdu'nun kullandığı penaltıda gole izin vermedi. Öte yandan Valentin Rosier, 81. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı.

Önder Karaveli yönetiminde hiç mağlup olmayan Beşiktaş, bu galibiyetle birlikte puanını 28'e çıkardı ve haftayı 7. sırada tamamladı.

Ligde üst üste 3. mağlubiyetini alan Göztepe ise haftayı 14 puanla 19. sırada bitirdi.

Önemli anlar

Karşılaşma adeta golle başladı. Oğuzhan'ın hatalı pasında topu alan Soner, Ndiaye'yi kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Cherif Ndiaye düzgün bir vuruşla Göztepe'yi 1-0 öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 31. dakikada 1-1'lik eşitliği yakaladı. Oğuzhan'ın müthiş pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Larin, sert bir plaseyle ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Göztepe'de Tijanic'in ceza sahası dışından gönderdiği sert şut, iki direğin birleştiği yerden oyun alanına geri döndü.
İzlemek için tıklayın!

39. dakikada İzmir ekibi penaltı kazandı. Kerim Alıcı, Montero'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına gelen Soner, kaleci Ersin'i geçemedi. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 59. dakikasında sahneye Rachid Ghezzal çıktı. Şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Ghezzal, ceza sahası dışından mükemmel bir gole imza attı ve skoru 2-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Ghezzal 77. dakikada ikinci golüne atmaya çok yaklaştı. Yıldız futbolcunun kullandığı serbest vuruşta savunmaya da çarpan top, direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlılar, 81. dakikada 10 kişi kaldı. İlk sarı kartını 43. dakikada gören Rosier, Berkan'a yaptığı müdahalenin ardından bir kart daha gördü ve oyun dışında kaldı. İzlemek için tıklayın!

Oğuzhan 12 maç sonra ilk 11'de

Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Oğuzhan Özyakup 12 maç sonra ilk 11'de şans buldu.

Siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Önder Karaveli; Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef, Pjanic, Ghezzal, Oğuzhan Özyakup, Larin, Batshuayi ilk 11'ine şans verdi.