GENİŞ ÖZET | Beşiktaş 3-1 Galatasaray

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçta ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Romain Saiss, Amir Hadziahmetovic ve Vincent Aboubakar kaydetti. Galatasaray'ın tek golünü ise Mauro Icardi attı.

Bu mağlubiyetle birlikte lider Galatasaray haftayı haftayı 70 puanla tamamladı. Fenerbahçe 67 puanla haftayı 2. sırada bitirdi.

Yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Beşiktaş, bu galibiyetle birlikte puanını 65'e çıkardı. Beşiktaş ligin 3. sırasında yer alıyor.

Maçtan dakikalar

Galatasaray karşılaşmanın 20. dakikasında öne geçti. Rashica'nın pasına çok iyi hareketlenen Mauro Icardi, skoru 1-0'a getirdi. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 30. dakikada gole çok yaklaştı. Redmond'ın ortasında kafa vuruşunu yapan Cenk Tosun, çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlıların beraberlik golü 34. dakikada geldi. Masuaku'nun kullandığı köşe vuruşunda savunmanın arasından sıyrılan Romain Saiss, durumu 1-1'e getirdi.
İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 1 dakika arayla iki kez gole yaklaştı. Vincent Aboubakar yaptığı kafa vuruşunda çerçeveyi bulamadı. 1 dakika sonra ceza sahası içinde vuruşunu yapan Aboubakar, Muslera'ya takıldı.
İzlemek için tıklayın!

Siyah-beyazlılar 58. dakikada geri döndü. Oliveira'ya yaptığı baskıyla topu kapan Amir Hadziahmetovic, düzgün bir vuruşla ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

Maçın sonucunu Vincent Aobubakar belirledi. Ceza sahasına giren Aboubakar, çok sert bir vuruşla skoru 3-1'e taşıdı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş: 3 - Galatasaray: 1

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ali Şansalan, Ceyhun Sesigüzel, Mehmet Emin Tuğral

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Saiss, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic (Dk. 90 Maxim), Salih Uçan (Dk. 84 Tayfur Bingöl), Redmond, Gedson Fernandes (Dk. 90+6 Onur Bulut), Cenk Tosun (Dk. 84 Necip Uysal), Aboubakar (Dk. 90+6 Muleka)

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Adekugbe (Dk. 71 Barış Alper Yılmaz), Torreira (Dk. 90+2 Yunus Akgün), Oliveira (Dk. 62 Midtsjö), Rashica (Dk. 71 Dubois), Mertens (Dk. 62 Zaniolo), Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Goller: Dk. 20 Icardi (Galatasaray), Dk. 35 Saiss, Dk. 58 Hadziahmetovic, Dk. 90+3 Aboubakar (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 45+3 Rashica, Dk. 72 Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Dk. 67 Saiss, Dk. 70 Masuaku, Dk. 70 Rosier, Dk. 75 Salih Uçan, Dk. 90+4 Aboubakar, Dk. 90+7 Colley (Beşiktaş)