ÖZET | Beşiktaş 4-1 Aytemiz Alanyaspor

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 32. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Ev sahibi ekibe üç puanı getiren golleri Michy Batshuayi (2), Josef ve Güven Yalçın kaydetti.

Konuk ekibin tek golü Efecan Karaca'dan geldi.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 50'ye yükseltti. Aytemiz Alanyaspor ise 52 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Beşiktaş 2. dakikada öne geçti. Ghezzal'ın arkası dönük bir şekilde savunmanın arasından gönderdiği pasla sağdan ceza sahasına giren Batshuayi'nin sert şutunda, yan direğe de çarpan top ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Aytemiz Alanyaspor'un 22. dakikada beraberlik golü geldi. Savunmanın arkasına atılan uzun topu kaparak sağdan çizgiye inen Tayfur Bingöl'ün pasında Efecan Karaca, altıpas üzerinden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 25. dakikada yeniden öne geçti. Sol taraftan kullanılan uzun taç atışında savunmanın uzaklaştırdığı topu Rosier ceza sahası dışından kaleye göndermek istedi. Rosier'in şutu kale önündeki Josef'e pas oldu. Siyah-beyazlı oyuncu, meşin yuvarlağı düzeltip sert bir şutla golü attı. İzlemek için tıklayın!

Alanyaspor savunmasının uzun pasında savunmanın arkasına hareketlenen Efecan Karaca, ceza sahası içinde aşırtma bir vuruşla topu kaleye göndermek istedi. Meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş, 43. dakikada  skoru 3-1'e getirdi. Alanyaspor'un savunmadan çıkarken kaptırdığı topla başlayan Beşiktaş atağında, Rosier'in sağ çaprazdan ortasında Batshuayi topu göğsüyle düzelterek şutunu çekti ve meşin yuvarlağı filelere yolladı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 65. dakikada 4. gole çok yaklaştı. Ghezzal ceza alanı içinde topu kontrol etti ve sağına çekip uzak köşeye yerden vurdu. Marafona'nun güçlükle uzandığı topu son çizgiden Nkoudou içeri çevirdi, kaleye paralel giden topa kimse dokunamadı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 78. dakikada farkı 3'e çıkardı. Sol kanattan geliştirilen atakta Rıdvan'ın derinlemesine basıyla ceza alanı sol çaprazında topu alan Güven Yalçın, sol ayağının içiyle uzak direğin dibine doğru çok düzgün vurdu. İzlemek için tıklayın!