Beşiktaş aradığı orta sahayı buldu!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması yapılmaya başlandı ve transferde öncelikler belirlendi.

Josef de Souza'nın takımdan ayrılmasının ardından orta saha arayışlarına başlayan Beşiktaş rotasını Rusya'ya çevirdi. Siyah-Beyazlı kulüp orta saha transferi için Zenit forması giyen Wilmar Barrios ile ilgileniyor. Kolombiyalı orta sahanın Zenit ile 2026 yılına kadar sözleşmesi var.

Siyah Beyazlı ekibin transfer gündemine ilişkin beIN SPORTS Haber'de yayınlanan Gün Ortası programında muhabirimiz Gürler Akgün bilgilendirmelerde bulundu.

Akgün'ün açıklamalarından satıbaşları şu şekilde:

"Beşiktaş yeni sezon için bir stoper kadroya katmayı planlıyor. Defansif orta saha, ofansif orta saha ve sol kanat oyuncusu... Beşiktaş'ın ilk öncelikleri bu mevkiiler. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Tayyip'in dönüşü ekim, kasım aylarını bulacak gibi görünüyor. Welinton da ayrılacak. Bundan dolayı stoper ihtiyacı doğacak.

"Wilmar Barrios Beşiktaş'ın öncelikleri arasında"

Josef'in ayrılığı sonrası ön liberoda da takviye ihtiyacı duyuyor Beşiktaş. Bu noktada isim verebilirim. Wilmar Barrios ismiyle ilgileniliyor. Beşiktaş'ın öncelikleri arasında. Bu oyuncu yeni sezonda Beşiktaş gündeminde oldukça fazla yer alacak.

Ofansif orta saha noktasında Dele Alli'den istenilen alınamadı. O mevkiide bir oyuncu düşünülecek.

Kevin Nkoudou ile yollar ayrılacak

Beşiktaş sol kanatta forma giyebilecek bir oyuncu arıyor. Kevin Nkoudou'nun sözleşmesi bitiyor. Yeni sezon kadrosunda olması beklenmiyor. Ligden Borini gündeme gelecektir ama alternatifler değerlendirilecek.

Muleka'ya 3 milyon euro teklif

Jackson Muleka için Arap Yarımadası'ndan 3 milyon euroluk bir teklif geldi ama Şenol hoca sezon öncesi kampına dek oyuncuya şans vermek istiyor." şeklinde konuştu.