Benzema: "Hayalim futbolu Real'de bitirmekti ama..."

Video yükleniyor...

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen dev golcü Karim Benzema, takımdan ayrılma kararı aldı. Fransız golcünün bu kararının ardından Real Madrid, oyuncuya bir veda toplantısı düzenledi. 

Veda toplantısına katılan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Bugün benim için çok zor bir gün. Benzema 14 yıl önce takıma katıldı ve takımımızın 121 yıllık tarihinde önemli bir yere sahip oldu. Real Madrid taraftarları oynadığın süre boyunca takıma kattığın güzel anıları ve üstün performansını asla unutmayacak." şeklinde konuştu. 

"Çok fazla duyguyu birlikte hissediyorum"

Benzema ise, "Çok fazla duyguyu birlikte yaşıyorum. Real Madrid'e ve bugüne kadar birlikte oynadığım tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok güzel anılar biriktirdim. 21 yaşımdayken Real Madrid'den teklif geldiğinde aileme 'Zinedine Zidane ve Ronaldo'yu kadrosuna katan takım beni de istiyor.' diye müjdeyi vermiştim." dedi. 

Karim Benzema, "Real Madrid'i unutmam imkansız. Burası dünyanın ve tarihin en iyi kulübü... Şimdi benim için ayrılıp yeni bir hikaye yazma zamanım geldi. Hayalim futbolu Real Madrid'de bitirmekti ancak bazen hayat bazen farklı opsiyonları sunabiliyor." diye konuştu. 

2009/10 sezonunun başında Lyon'dan Real Madrid'e 35 milyon Euro karşılığında transfer olan Benzema, eflatun beyazlı ekiple toplamda çıktığı 648 karşılaşmada 354 gol ve 165 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler