"Benim Galatasaraylı olduğumu herkes biliyor"

"Benim Galatasaraylı olduğumu herkes biliyor"
Yaz transfer döneminde Bayern Münih altyapısından Galatasaray'a katılan Eyüp Aydın, kulüp dergisine kritik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın transfer öncesinde kendisi ile bir süre ilgilendiğini belirten Aydın, "Galatasaray'ın bana olan ilgisi 2-3 senelik bir süreçti. Beni isteyen birçok kulüp vardı. Benim Galatasaraylı olduğum herkes tarafından biliniyor. Okan Buruk ve Erden Timur ile konuştuktan sonra gereken güveni aldım. Teklif önüme geldiğinde ise gelen şansı değerlendirmek istedim." ifadelerini kullandı. 

"Stada geldiğim ilk maç Fenerbahçe maçıydı"

2022/23 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'ın 3-0 kazandığı Fenerbahçe derbisini tribünde izlediğini belirten genç futbolcu, "Ali Sami Yen'e geldiğim ilk maç, geçen sezon şampiyonluk kutladığımız Fenerbahçe maçıydı. Derbiyi izlemek ve şampiyon olmak müthiş bir histi. O maçta menajerimle birlikteydik. Buraya gelmemdeki etkenlerden biri de o maçta hissettiklerimdi. Beklediğimden çok daha iyi karşılandım. Galatasaray'daki herkes yıldız ama buna rağmen benimle fazlasıyla ilgilendiler. Kerem Demirbay'ın da Almanya geçmişi olduğu için onunla çok iyi anlaşıyoruz, herkesle aram iyi. Çevremdeki herkesten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum." şeklinde konuştu. 

"Eksiklerimizi gösteriyor ve yardımcı oluyor"

Okan Buruk ile arasındaki iletişimi de değerlendiren genç futbolcu, "İlk asistim... Okan hoca, 'Barış içeri girsin' dedi. Topu Barış ağabeyden aldım, korneri kullanmak için 3-4 adım attım. O an iyi bir vuruş yapacağımı hissettim. Korneri kullandım ve sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum. Okan hoca çok iyi bir insan, sert bir yapıda değil. Birlikte rahatça konuşabiliyor ve şakalaşabiliyoruz. Eksiklerimizi bize gösteriyor ve yardımcı oluyor." dedi. 

Bu sezon Galatasaray forması ile 10 maça çıkan Eyüp Aydın, 2 asistlik katkı sağladı. 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN