beIN SPORTS HABER 4 Yaşında!

Video yükleniyor...

Yayın hayatına başladığı 23 Ekim 2017’den itibaren sporseverlerin beğenisini kazanan, Süper Lig karşılaşmalarının ardından yapılan özel röportajlar, özet görüntüler ve özel programlar gibi birçok kaliteli içeriği izleyiciyle buluşturan beIN SPORTS HABER, 23 Ekim 2021’de 4 yaşını kutluyor.

2017 yılında yayın hayatına başlayan beIN SPORTS HABER, 23 Ekim 2021 Cumartesi günü 4. yaşına girdi. İlk günden itibaren beIN MEDIA GROUP’un kaliteli içerik üretme ilkesi doğrultusunda izleyicilerin ilgisini çeken programları, özel röportajlar ile maç özetlerini şifresiz olarak ekranlara getirmeye ve sporun nabzını tutmaya devam ediyor.  
beIN SPORTS’un yayıncılık anlamında izleyenlerine sunduğu ayrıcalıkları, platformun ilk ve tek şifresiz kanalı olma özelliği sayesinde tüm Türkiye’ye ulaştıran beIN SPORT HABER, sporseverlerin gündemden uzak kalmamaları için en güncel içerikleri en hızlı şekilde takip edebilme fırsatı sunuyor. 

4 Yılda 100’lerce Röportaj
beIN SPORTS bugüne kadar Çağlar Söyüncü, Radamel Falcao, Gordon Milne, Max Kruse, Salih Uçan, Johan Elmander, Jose Mourinho, Robinho, Gheorge Hagi, Ruud Gullit ve Arsene Wenger gibi futbol dünyasının önde gelen isimlerle özel röportajlar yaptı. beIN SPORTS sadece futbolda değil amatör sporların Türkiye’deki önemli temsilcileri Eda Dündar Erdem, Bahar Toksoy Guidetti, Buse Naz Çakır, İbrahim Çolak, Çağla Kubat, Toprak Razgatlıoğlu, Hande Baladın, Simge Aköz, Çağla Büyükakçay ve Mehmet Akif Üstündağ gibi bir çok isimle de bir araya geldi. 

Yeni yorumcuları ve genişletilmiş kadrosuyla günün her saatinde en güncel haberleri izleyicileriyle buluşturan beIN SPORTS HABER, akıllı ekranıyla da sporseverlere birçok karşılaşmayı aynı anda takip etme imkanı sağlıyor. Zeynep Özdemir, Banu Yelkovan, Altan Aksoy, Burcu Kapu ve Serkan Akcan gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren beIN SPORTS; Yeni Gün, Gün Ortası, Lig Merkezi ve Spor Gecesi programlarıyla sporun tüm coşkusunu izleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’de tüm maçlar öncesinde ve sonrasındaki gelişmelerin anında izleyicisiyle buluşturan beIN SPORTS HABER, Turkish Airlines Euroleague’deki temsilcilerimizin her hafta bir maçını da şifresiz olarak sporseverlere ulaştırıyor.

beIN SPORTS işitme engelliler için iletişimi kolaylaştırmak ve farkındalık yaratmak adına önemli bir uygulamayı hayata geçirdi. 

beIN SPORTS Haber, 1 Eylül Çarşamba günü itibariyle Ana Haber Bülteni’nde işaret dili uygulamasına da başladı.

Sporun en büyük destekçisi olan ve spora her platformda katkı sağlayan beIN MEDIA GROUP, beIN SPORTS HABER kanalıyla canlı skorlar, puan durumları, fikstürler, yayın akışı, istatistikler, günlük hava durumu ve piyasalar başta olmak üzere son dakika haberleriyle Türk sporseverlerin beklentilerine de en iyi şekilde cevap vermeyi sürdürüyor.

beIN SPORTS HABER frekans bilgileri:

Digiturk 83. Kanal
Kablo TV 223. Kanal
Türksat 4A uydusu (Frekans: 12379, Polarizasyon: Horizontal (Yatay), Symbol oranı 30000)
Youtube / https://www.youtube.com/watch?v=9dnUrbU0mB8