Bayern'e bir şok da Devler Ligi'nde!

Bayern'e bir şok da Devler Ligi'nde!
Hafta içi Bundesliga'da Borussia Dortmund'a 1-0 mağlup olan Bayern Munih, Şampiyonlar Ligi 1. Tur D Grubu 5. hafta mücadelesinde Rusya temsilcisi Rostov'a deplasmanda 3-2 mağlup olarak olarak dört gün içinde çıktığı iki maçtan da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Ruya'daki beş gollü maçta perdeyi 35. dakiakda Bayern Munih adına Douglas Costa açtı. Ev sahibi ekip bu gole 44. dakikada Sardar Azmoun ile cevap verdi. (1-1) İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı golle başladı. 49. dakikada Dmitri Poloz, penaltıdan attığı golle Rostov'u 2-1 öne geçirdi. 52'de Ribery'nin asistinde Juan Bernat maça tekrar eşitliği getiren golü attı. (2-2) Maçın 67. dakikasnda Christian Noboa Rostov'a galibiyeti getiren golü Bayern ağlarına gönderdi. (3-2)

Gruptan daha önce çıkayı garantileyen Bayern Munih, bu sonuçla 9 puanda kaldı ve Atletico Madrid'in, PSV'yi yenmesiyle D Grubunu ikinci sırada tamamlayacak. Sahasında aldığı galibiyetle puanını 4'e çıkartan Rostov ise PSV Eindhoven ile Avrupa Kupalarına tamam mı, devam mı maçına çıkacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray -  Bursaspor maçı canlı skor

Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor maçı canlı skor

Kardemir Karabükspor - Gaziantepspor maçı canlı izle

Akhisar Belediyespor -  Kasımpaşa maçı canlı izle

Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı canlı izle


Antalyaspor - Adanaspor maçı canlı izle


(Ligtv.com.tr)