Bayern Münih'te transfer operasyonu! Hedefteki beş isim...

Bayern Münih'te transfer operasyonu! Hedefteki beş isim...
Almanya Bundesliga'da şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptırmak üzere olan Bayern Münih'te yeni sezon hazırlıkları başladı.

Thomas Tuchel'in sezon sonunda takımdan ayrılacapı için yeni hoca çalşmalarına devam eden Bayern Münih'in hedefinde iki isim var. 

İlk hedef Xabi Alonso

Bayer Leverkusen ile tarihi bir sezon yaşayan ve uzun süredir bileği bükülmeyen Xabi Alonso takımını emin adımlarla şampiyonluğa götürüyor.

Gösterdiği büyük performansın ardından Bayern'in hoca adayları arasında ilk sıraya yerleşen Alonso aynı zamanda Liverpool'un gündeminde.

Alonso'nun gelmemesi durumunda ise Alman devinde diğer aday Real Madrid ile büyük başarılar kazanmış Fransız teknik adam Zinedine Zidane.

Beş yeni hedef

Kadrosunu da güçlendirmek için yeni transfer hedefleri belirleyen Bayern'de Bild'in haberine göre listede beş önemli isim var. Leverkusen'e bu sezon büyük katkılarda bulunan Frimpong, Bayern'in hedefinde olurken orta saha için de üç isim belirlendi. Fulham'dan Palhinha, Real Sociedad'dan Zubimendi ve Borussia Mönchengladbach'dan Manu Kone hedefteki isimler oldu.

Son olarak da stoper almak isteyen Bayern daha önce de gündemine aldığı Ronald Araujo ile tekrar ilgilenmeye başladı. Uruguaylı oyuncu Barcelona'da kalmak istediğini açıklasa da Bavyera ekibi oyuncunun transferi için çalışma halinde.

beinsports.com.tr / Dış Haberler