Bayer Leverkusen cephesinden çarpıcı Alonso açıklaması!

Video yükleniyor...

11 haftası geride kalan Bundesliga'da zirvede bulunan Bayer Leverkusen'de yönetim, teknik direktör Xabi Alonso'nun sözleşmesinde serbest kalma bedeli olduğuna yönelik iddiaları yalanladı.

31 puanla lider durumda bulunan Alman ekibinin CEO'SU Fernando Carro basında yer alan haberlerle ilişkin yaptığı açıklamada, "Xabi ile çok iyi bir ilişkimiz var. Serbest kalma maddesine ihtiyacımız yok. Gitmek isteyen kimseyi kalması için zorlamayacağız. Bazen kağıt üstünde olmayan anlaşmalar da anlaşmadır. Gelecekte başka bir takıma gitmek isterse, birbirimizle konuşabileceğimizi biliyoruz." dedi.

"Amacımız kendini iyi hissetmesi"

41 yaşındaki çalıştırıcının Leverkusen'de mutlu olduğunu dile getiren Carro, "Amacımız onun bizimle kendini iyi hissetmesi. Burada kalmak istediğini biliyorum. Hedefimiz birlikte başarılara koşmak." şeklinde konuştu.

Real Madrid'de Carlo Ancelottı'nin, Liverpool'da ise Jürgen Klopp'un halefi olabileceği konuşulan Xabi Alonso, bu sezon Bayer Leverkusen'in başında çıktığı 17 resmi karşılaşmada 16 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. İspanyol çalıştırıcının takımı UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda da lider durumda bulunuyor.


ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN