Batshuayi imza sonrası ilk kez konuştu! Şampiyonlar Ligi sözleri...

Batshuayi imza sonrası ilk kez konuştu! Şampiyonlar Ligi sözleri...
Galatasaray'ın, yeni transferi Michy Batshuayi 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Sarı-kırmızılıların yeni transferi, imza sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Belçikalı golcünün sözleri:

Karşılama için çok teşekkür ederim. Çok mutluyum. Galatasaray büyük ve sıklıkla şampiyonluğa oynayan bir kulüp. Bu durum bir oyuncu için çok önemli.

"GURUR DUYUYORUM"

Galatasaray zaten birkaç senedir beni istiyordu. Kaderin bizi bir araya getirdiği düşünüyorum. Allah'ın da yardımıyla bu formayı giyeceğim. Gurur duyuyorum.

"EN ÖNEMLİSİ BENİM MEMNUN OLMAM"

Futbolun da güzelliği burada. Bazıları memnun oluyor, bazıları olmuyor. Bu durumda en önemli şey benim memnun olmam. Bu durumdan ailem de çok memnun.

Galatasaray'ın bana duymuş olduğu güvene karşılık olarak çok çalışıp iyi sonuçlar almaya devam edeceğim.

"GALATASARAY BANA GÜVEN DUYDU"

Benim için çok büyük bir onur. Türkiye Ligi her geçen gün daha da iyi hale gelen bir lig. Benim 3 büyük kulüpte de deneyimim oldu. Benim açımdan bir farklılık yaratmıyor çünkü misyonum var. Galatasaray beni olumlu performans göstermem için buraya çağırdı ve bana güven duydu.

"TEKRAR ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYACAĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Şampiyonlar Ligi'ni biliyorum ve herkes benim çok deneyimli bir oyuncu olduğumu da biliyor. Tüm turnuvalarda oynadım. Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum. Ayrıca bu statta oyanamak muhteşem bir deneyim olacak. Taraftarlarımızın inanılmaz olduğunu biliyorum. Daha çok gol atma isteği veriyor bana.

Bazı oyuncularla konuştum. Dries Mertens, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech... Zaten tanıyorum ve bu olumlu bir durum. Diğer oyuncularla da tanışacağım. En iyi şartlarda çalışığ maçları kazanmak için iyi bir şekilde birbirimizi tanımamız çok önemli.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Sarı Kırmızılı forma ile poz veren Michy Batshuayi, 44 numaralı formayı giyecek.