"Başkanımız ve hocamız arasında problem yok"

"Başkanımız ve hocamız arasında problem yok"
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, sarı-lacivertli takımın gündemini değerlendirdi.

Kulüp televizyonuna değerlendirmelerde bulunan sarı-lacivertli yöneticiler, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HangiKredi Ümraniyespor'a karşı iyi bir galibiyet aldıklarını söyleyen Bilecik, "Ancak bir hayli zorluydu. Tüm kulvarlarda mücadelemize devam ediyoruz. Şu da bir gerçek ki Dünya Kupası'nın ardından ufak bir iniş süreci yaşadık. Ancak bu futbolun içinde olan bir şey. Elbette bu süreçte inişler ve çıkışlar olacaktır. Kısa bir düşüş yaşadık. Çok daha iyi olacağız. Her branşta her kupaya talibiz, bu Fenerbahçe'nin DNA'sında var. Futbolda önümüzde 17 hafta var. Şampiyonluk özlemini gidermek için mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

Bilecik sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbol, sahanın dışında mecralarda oynanmaya devam ediyor. İşin üzücü tarafı bu. Hakem hataları sonucuna baktığımızda son yıllarda en çok mağdur olan kulüp Fenerbahçe. Erken kartlar bize çıkıyor. Sezon başından bu yana en çok ceza yiyen kulübüz. Her zaman tek hedef, Fenerbahçe aşağı çekilsin..."

Selahattin Baki ise "2 gündür çıkan bir haber var. Jorge Jesus ve başkanımız arasında sorun olduğuna dair... Başkanımız ve hocamızın ilişkileri çok iyi seviyede. Takım iyi giderken bu tür dedikodulara maruz kalmıyoruz. Ben öğrenciyken de böyleydi... Negatif Fenerbahçe haberi yapıp ülkede ekmek kazananlar var." sözlerini söyledi.