İngiliz devleri Barış Alper için karşı karşıya! 29 milyon Euro...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve A Milli Takımımızın forması ile EURO 2024'te gösterdiği performans sonrasında adından bir kez daha söz ettiren Barış Alper Yılmaz hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

İspanya'da yayın yapan Fichajes'te yer alan habere göre İngiltere Premier League devi Arsenal, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. 

Barış Alper'in EURO 2024'teki performansı sonrasında Arsenal'in dikkatini çektiği belirtilen haberde, Galatasaray'ın cazip bir teklif gelmediği sürece oyuncuyu bırakmak istemediği de ifade edildi. 

Aston Villa da devrede

İngiliz ekibi Aston Villa'ya yakınlığı ile bilinen Claret Villans ise Barış Alper'in Aston Villa'nın transfer hedeflerinden biri olduğunu iddia etti.

29 milyon Euro bonservis

Haberde, İngiliz ekibinin Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek için yaklaşık 29 milyon Euro bonservis ücreti ödemesi gerektiği de aktarıldı. 

2021/22 sezonunun başında Ankara Keçiörengücü'nden Galatasaray'a katılan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı kırmızılı forma ile toplamda çıktığı 108 karşılaşmada 11 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN