"Ben bir dahiyim"

"Ben bir dahiyim"
Balotelli, Euro 2012 finalleri sırasında kendisine ırkçı tezahürat yapılırsa, turnuvayı terk edip eve döneceğini açıkladı.

İtalya Milli Takımı'nda yer alan Mario Balotelli, Euro 2012 finalleri sırasında yapılacak ırkçı tezahüratlara sert tepki göstereceğini söyledi. İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı Sol Campbell'ın finaller sırasındaki aşırı ırkçı grupların tezamüratlarına göndermede bulunarak bu tehlikeye dikkat çekmesi üzerine Balotelli, "Eğer bu tarz bir söylem bana gelirse, orada kalmam direk evime dönerim" dedi.

Irkçılığın kendisi için kabul edilemez olduğunu dile getiren Balotelli, "Buna katlanamam. 2012 yılında yaşıyoruz, böyle bir şey olamaz" diye konuştu.

Sokakta kendisine birisinin muz fırlatması durumunda çok sert tepki göstereceğini dile getiren Balotelli, "Bu durumda hapse giderim, çünkü onu öldürürüm" ifadelerini kullandı.

"SANIRIM BEN BİR DAHİYİM"
Manchester City'ye geldikten sonra sürekli tartışmalı olayların gündeminde yer alan Balotelli açıklamalarının devamında ise alçakgönüllü(!) olduğunu da göstermekten geri kalmadı. Kendisini asi olarak değil bir dahi olarak düşündüğünü söyleyen Balotelli, "Kendi hayatım, dünyam var. Kimseyi aşağılamadan ne istersem onu yaparım. Sıradan bir insandan daha zeki olduğuma inanıyorum" dedi.

Yeteneğinin kendisine bir Tanrı hediyesi olduğunu söyleyen Balotelli, "Tanrı bana yetenek vermiş; ancak bu zor. Diğer insanlar seni yargılıyor. Beni yargılayacak çapta bir kaç yetenekli insan olmalı ama herkes yargılıyor" şeklinde sözlerini bitirdi.

ligtv.com.tr