Aziz Yıldırım'dan Sidiki Cherif sözleri! "İyi bir futbolcu..."

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Kırklareli ve Edirne’de sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya gelirken, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Şampiyonluk hedefini vurgulayan Yıldırım, transfer çalışmaları ve kulübün geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda kongre üyeleri ve taraftarlarla buluşan Aziz Yıldırım, son kez aday olduğunu belirtti.

"12 yıllık başarısızlığın arkasından bir ‘dur’ demenin zamanı geldi. Ancak görüyorum ki buna ‘dur’ diyebilmek için hem akıl, hem tecrübe, hem de maddi kaynakların beraber olması lazım. Bundan dolayı da böyle bir yönetim oluşturduk." ifadelerini kullanan Yıldırım, yönetim olarak göreve hazır olduklarını söyledi.

"KARŞI TARAF KAZANIRSA O DA FENERBAHÇELİ"

Taraftarlardan destek isteyen Yıldırım, "Şimdi geriye tek bir şey kaldı, o da oy vermek. Onu siz vereceksiniz, sizden oy istemeye geldik. Rica ediyoruz bizi destekleyin. Karşı taraf kazanırsa o da Fenerbahçeli, önemli değil bizim için. Biz kazanırsak iyi şeyler yapabileceğimizi söylüyoruz." dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Yıldırım, iki santrfor transferi için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

"İki santrforla görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki hafta büyük ihtimal bitirebiliriz. Kadronun iyi olması için bir futbol aklı çalışıyor, onların verecekleri raporlara göre antrenmanlardan önce hepsini yetiştirmiş olacağız." diye konuştu.

"FENERBAHÇE RUHUNU KAYBETTİ"

Aziz Yıldırım, Edirne Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği programda da taraftarlarla buluştu. Sarı-lacivertli kulübün en büyük kaybının ruhunu kaybetmesi olduğunu savunan Yıldırım, birlik mesajı verdi.

"Kulübün kaybettiği en büyük şey o. Onu yeniden yaratmamız lazım. O da birlik ve beraberlikle olur. Hepimiz bir ve beraber olursak bizim o ruhu yakalamamız çabuktur." ifadelerini kullanan Yıldırım, bu birlikteliğin futbol takımına ve diğer branşlara da yansıyacağını söyledi.

"FENERBAHÇE İÇİN CANIMI VERİRİM"

Kulübe her yıl 1 milyar dolar gelir sağlayacak proje üzerinde çalıştıklarını belirten Yıldırım, Fenerbahçe’nin kendisi için ayrı bir yerde olduğunu vurguladı.

"Fenerbahçe için canımı veririm. Fenerbahçe’nin aleyhine herhangi bir hadise olursa onu düzeltmek için elimden geleni yaparım." diyen Yıldırım, mevcut kadronun kaliteli olduğunu ancak eksiklerin bulunduğunu ifade etti.

"Bizde iyi oyuncular var ama ‘hepsi iyi oyuncu’ diyemezsin, eksikler var. Onları tamamlarsak bizim takım Türkiye’de en iyi takım pozisyonuna gelecek. Dirayetli bir yönetim ve taraftar camiası olan bir takımın Türkiye’de kimse önüne geçemez." şeklinde konuştu.

"2 SANTRFOR ALIYORUZ"

Transfer planlamasına ilişkin konuşan Yıldırım, "Beraber olursak başarırız. Ona göre organize oluyoruz. Onun için 2 santrfor alıyoruz. Belki bir yerli de olabilir. Diğer yerlere de takviye yaparsak güçlü bir kadro olacak. İnşallah bu sene yapacağız." dedi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe takım otobüsüne yönelik saldırıyla ilgili dosyanın yeniden incelenmesine dair ise "Adalet Bakanlığında bir kurul oluşturuldu, orada bizim bu otobüs kurşunlama hadisesini de yeniden açtılar. İncelemeye başladılar. Yakın zamanda açıklamalar gelecektir. Çünkü faili meçhul olarak kalması çok tehlikeli." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, futbolculardan Sidiki Cherif ile ilgili sorgulamak istediği konunun bonservis bedeli olduğunu, Cherif'in birkaç yıl sonra iyi bir futbolcu olacağını sözlerine ekledi.