Aziz Yıldırım'dan Mario Branco ve Jose Mourinho sözleri!

Aziz Yıldırım'dan Mario Branco ve Jose Mourinho sözleri!
Fenerbahçe'de yapılacak olan seçimde başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, kritik açıklamalarda bulundu. 

TRT Spor'da konuşan Aziz Yıldırım, "6 senedir bir başarı yok. Ben çıkış yapmasam belki bu başarısızlık devam edecek. Bizim bu çıkışımızla bu ölü toprağı kalkmıştır diye ümit ediyorum.Sayın başkan Ali Bey çıkıp 'Ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar.' dedi. Bu teknik ekibe, oyunculara ve taraftarlara bir mesaj oldu. Oyunculara moral bozukluğu oldu. O beraberlikler geldi. Olympiakos'a elendik. Kupayı alabilirdik. Fenerbahçe, kaliteli futbolculardan meydana gelmiştir. Şimdi iyi bir teknik adam geldi. Galatasaray'ı yeneceğiz dedim. 10 kişi kaldık, yine haksızlıklar, yendik." ifadelerini kullandı. 

"Mourinho 'açıklamayın' dedi"

Sarı lacivertli takımın başına geçen Jose Mourinho hakkında da konuşan Aziz Yıldırım, "Mourinho ile konuştuğumda Fenerbahçe'nin Mourinho'ya, Mourinho'nun da Fenerbahçe'ye ihtiyacı var dedim. Ben Roma'da görüştüm. Ama açıklamadık. Sayın Mourinho nerede konuştuğumuzu açıklamayın dedi. Roma'da görüştük. Sonrasında ayrıldık. Mendes ile Mahmut Uslu ve Önder Bey Porto'da görüştüler. Şartları görüşüp anlaştık. Sonrasında kulüp devreye girmiş ve imza attırdılar. Onların imza yetkisi var. Sonuç olarak böyle bir teknik direktörü benim söylemem, onlar da konuşuyorsa hızlanmalarını sağladı. Haziran ayında bir teknik direktör takımın başına geçti. Benim ve arkadaşlarımın yüzde bir payı varsa mutluluk duyarız. Her şey Fenerbahçe için..." şeklinde konuştu.

Mario Branco ve Jose Mourinho sözleri


Seçilmeleri halinde sportif direktör Mario Branco ile de yola devam edebileceklerini belirten Yıldırım, "Biz hocaya 'Sen sportif direktör olarak kimi istiyorsan alabiliriz' dedim. Biz seçilirsek Mourinho, Branco'yu isterse devam ederiz. Ayrılmak isterse bizim yapacağımız bir şey yok. Mourinho kimi isterse getiririz." dedi. 

"İnsanları kandırmak istemem"


Seçimi kazanması durumunda yapacağı transferler hakkında da konuşan Aziz Yıldırım, "İnsanları kandırmak istemem. Oturur konuşuruz. Kendisine de izah ettik. Bunları çözeriz, geçmişte bunları hep yaptık. Dinamo Kiev'e elendik, bir gecede 5 transfer yaptık." diye konuştu. 

Yapılacak seçimlerde Fenerbahçe'nin kazandığı bir sonucun çıkması gerektiğinin altını çizen Aziz Yıldırım, " Ben bu kulübe 20 sene başkanlık yaptım. Sıfır olan mal varlığını şimdi oynadıkları tüm tesisleri Aziz Yıldırım ve arkadaşları yaptı. Biz yapacağız dediysek yapmışızdır. Biz şampiyon yapacağız. Onun için geliyoruz. Fenerbahçe raydan çıktı, vagon devrildi. Başka yere gidiyor Fenerbahçe." dedi. 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN