Aziz Yıldırım: "Mourinho kimi isterse alacağız"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Torbalı İsmail Uygur Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Jose Mourinho hakkında konuşan Aziz Yıldırım, "Şampiyon olabilmek için önce iyi bir teknik direktör ve yönetim olması lazım. İyi bir teknik direktör getireceğiz" dedi.

1 Haziran Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Londra'ya gideceğini kaydeden Aziz Yıldırım, burada Jose Mourınho ile de yüz yüze görüşeceğini ve anlaşacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşılaşmasından önce Mourinho ile telefonda konuştuğunu sözlerine ekleyen Yıldırım, "Bana 'maçı izliyorum' dedi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de herhalde seyretti. Gittiğimizde söyleyecektir, 'böyle böyle transfer yapacağız' diye. Ne isterse yapacağız. Para sorunu yok. Fenerbahçe'nin her zaman parası vardır." dedi.

Sarı-lacivertlilerin ekonomik durumu hakkında da tespitlerde bulunan Aziz Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: 

"Ali Koç, 12 milyar TL borç olduğunu söylüyor, ben 16-18 milyar TL borç görüyorum. Yani öyle 12'lerde falan değil... Biz öncelikle şampiyon olacak takım kuracağız, sonra stadı yapacağız, sonra eldeki arazileri değerlendireceğiz. Borcu sıfırlayacağız. Üniversiteyi geri alacağız. Fenerbahçe'yi özlenen günlere döndüreceğiz."

Ülker Stadyumu'nunu iki sene içerisinde yenileyip kapasitenin 60 bin kişiye çıkartılacağını belirten Yıldırım, stadyumun çatısını 3 metre yükseltip kale arkasındaki koltukların da kaldırılacağını sözlerine ekledi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN