ÖZET | Aytemiz Alanyaspor 3-0 Gaziantep FK

Video yükleniyor...

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti.

Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri 59. dakikada Diedhiou, 89. dakikada Eduardo ile 90. dakikada Candeias kaydetti.

Aytemiz Alanyaspor bu sonuçla puanını 61'e yükseltti. Gaziantep FK ise 43 puanda kaldı.


Maçtan öne çıkanlar

Aytemiz Alanyaspor 53. dakikada tehlikeli geldi. Emre Akbaba ceza sahası içi sol çaprazdan topu arka direğe çevirmek istedi. Savunma ön direkte son anda kayarak müdahale ile topu kornere yolladı. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip 59. dakikada 1-0 öne geçti. Emre Akbaba sol ayağıyla kale sahasına sert orta yaptı. Ön direkten arkaya seken topa ikinci direkte Diedhiou altı pas içinde dokundu ve takımını öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK 77. dakikada beraberliğe yaklaştı. Sagal sol kanattan ceza sahasına orta yaptı. Figueiredo penaltı noktası ile altı pas arasında topu müsait pozisyonda kontrol etti ve kaleye gönderdi ancak kaleci Marafona gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

89. dakikada Alanyaspor farkı 2'ye çıkardı. Hızlı hücumda orta sahada Oğuz Aydın'ın kazandığı top ile buluşan Efecan Karaca rakiplerinden sıyrılarak soldan ceza sahasına girdi. Burada kaleciyi de geçen Efecan Karaca'nın ortaladığı meşin yuvarlağı Eduardo, filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!


90. dakikada rakip alanda kazanılan topla buluşan Eduardo ceza sahasında Efecan Karaca'ya pası çıkardı. Bu futbolcunun ortasında Candeias topu filelerle buluşturdu. İzlemek için tıklayın!