ÖZET | Aytemiz Alanyaspor 1-1 Galatasaray

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Aytemiz Alanyaspor'da Eduardo Wilson, Galatasaray'da ise Kerem Aktürkoğlu ağları havalandıran isimler oldu. Ev sahibi, Juanfran'ın 72. dakikada kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Bu sonuçla birlikte galibiyet hasreti 5 maça çıkan sarı-kırmızılılar, Domenec Torrent döneminde ilk kez puanla tanıştı. Galatasaray haftayı 28 puanla tamamladı.

Ligde 6 maçtır kaybetmeyen Aytemiz Alanyaspor ise haftayı 39 puanla bitirdi.

Önemli anlar

Aytemiz Alanyaspor 7. dakikada gole çok yaklaştı. Eduardo'nun 7. dakikadaki volesi üst direkten oyun alanına geri döndü. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılılar 23. dakikada tehlikeli geldi. Ömer Bayram'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Cicaldau, Marafona'yı geçemedi. İzlemek için tıklayın!

Maçtaki ilk gol 39. dakikada geldi. Novais'in ortasında çok iyi yükselen Eduardo, topu ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray'ın bu gole cevabı 2 dakika sonra geldi. Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası dışından çektiği şut savunmaya da çarparak ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Eduardo 55. dakikada ikinci golüne yaklaştı. Novais'in ortasında yine iyi yükselen Eduardo bu kez kaleci Pena'yı geçemedi. İzlemek için tıklayın!

72. dakikada Aytemiz Alanyaspor 10 kişi kaldı. Juanfran, Babel'e yaptığı tehlikeli hareketin ardından kırmızı kartla cezalandırıldı. İzlemek için tıklayın!

Aytemiz Alanyaspor: 1 - Galatasaray: 1

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Mete Kalkavan, Ekrem Kan, Ata Yıldırım

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Borja, Novais, Efkan Bekiroğlu (Dk. 76 Umut Güneş), Candeias (Dk. 62 Davidson), Efecan Karaca, Emre Akbaba, Eduardo (Dk. 76 Oğuz Aydın)

Galatasaray: Pena, Van Aanholt, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı (Dk. 82 Pulgar), Berkan Kutlu, Emre Kılınç (Dk. 82 Morutan), Cicaldau (Dk. 82 Feghouli), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 90 Arda Turan), Babel (Dk. 87 Halil Dervişoğlu)

Goller: Dk. 39 Eduardo (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 41 Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 71. Juanfran (Aytemiz Alanyaspor)

Sarı kart: Dk. 87 Pulgar (Galatasaray)