Ayrılacak mı? Lewandowski geleceği ile ilgili kararını verdi

Ayrılacak mı? Lewandowski geleceği ile ilgili kararını verdi
LaLiga ekiplerinden Barcelona'nın Polonyalı forveti Robert Lewandowski, Suudi Arabistan kulüplerinin kendisine olan yoğun ilgisine rağmen gelecek sezon da kulübünde kalmaya hazırlanıyor. 

İspanyol Sport'un haberine göre, Robert Lewandowski, büyük bir sürpriz olmadığı sürece gelecek sezon da Barcelona'da kalacak.

Haberin detayında, 35 yaşındaki tecrübeli forvetin, Suudi Arabistan'dan maaşının üç katına yakın teklifler almasına rağmen, kulübünde kalmaya sıcak baktığı aktarıldı. 

Son dönemlerde Robert Lewandowski'nin Barcelona'daki geleceği hakkında pek çok söylenti ortaya çıkmıştı. Geçen sezon takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Robert Lewandowski'nin maaşı kulübü için sorun olmak üzereyken oyuncunun takımdan ayrılması durmunda yerinin nasıl dolacağı da bir başka problem olarak Katalan ekibinin kafasını kurcalıyor.

Katalan ekibinde kalmak isteyen Robert Lewandowski, menajeri Pini Zahavi ile yaptığı görüşmede kulübünde kalacağını söylemesi ve bunun kulübe iletilmesi Katalan ekibini de rahatlattı. Olası bir ayrılıkta, Barcelona'nın Lewandowski'nin yüksek maaşından kurtulacak olması bir avantaj gibi görünüyor olsa da yerine yapılacak transfer için ödecenek bonservis bedeli ile maaş ücreti Barcelona'ya bu alanda pek fazla manevra alanı bırakmıyor. 

2025 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi devam eden Rovert Lewandowski, bu sezon LaLiga'da 13 gole imza attı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler