Avrupa devlerinin gözü Bursa'da

Avrupa devlerinin gözü Bursa'da
Bursaspor'un genç yıldızları Sercan Yıldırım ve Fatih Serkan Kurtuluş'a yerli ve yabancı çok sayıda takımdan teklif yağdığı öğrenildi. 

Alınan bilgiye göre, bir süredir Fransa'nın Monaco ve İngiltere'nin Manchester United takımlarını peşinden koşturan Bursapor'un genç oyuncusu Sercan Yıldırım'a son olarak Beşiktaş talip oldu.   Siyah-beyazlı takımın, Sercan'ın yanı sıra geçen sezon Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Serdar Kurtuluş'un kardeşi Fatih Serkan Kurtuluş'u da istediği belirtildi. Monaco ve Manchester Ünited takımlarıyla birlikte bu oyuncuları kadrosuna katmaya çalışan Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Bursasporlu yöneticilerle görüşmesinin beklendiği kaydedildi.
 
YABANCI SANTRAFOR GELİYOR
Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, transfer çalışmaları doğrultusunda yabancı bir santrforla anlaşmak üzere olduklarını söyledi.  Ekrem Senal, yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi. Bu çerçevede çok sayıda ismin gündeme geldiğini anlatan Senal, ''Şu ana kadar ismi hiç gündeme gelmeyen yabancı bir santrforla anlaşmak üzereyiz. Anlaşma sağlanana kadar futbolcunun ismini açıklamak istemiyoruz'' dedi. 

CİHAN VE HASAN'DA GELİŞME YOK
Senal, Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, yeni sezonda takımında düşünmediği Hasan Kabze ve Cihan Haspolatlı'yla ilgili net bir girişimleri olmadığını da belirterek, şunları kaydetti: ''Galatasaraylı Hasan Kabze ve Cihan Haspolatlı için sadece menajerleri ve kulüplerine fikirlerini sorduk. Şu an için bir gelişme yok. Ancak bu, girişimimiz olmayacak anlamına da gelmiyor. Afrikalı santrforun transferinin gerçekleşmesi halinde Hasan Kabze ismi gündemimizden çıkmış olacak. Önümüzdeki günlerde herşey kesinlik kazanacak.'