Avrupa basınında A Milli Takım... "Almanya'ya rüya gibi gol!"

Avrupa basınında A Milli Takım... "Almanya'ya rüya gibi gol!"
A Milli Takım, Berlin'de Almanya'yı hazırlık maçında 3-2 mağlup ederek yıllar sonra Almanya deplasmanında kazandı. Nagelsmann, Almanya başında ilk mağlubiyetini alırken maç Avrupa basınında yankı buldu.

BILD: "Berlin'de hayal kırıklığı gecesi"

Almanya Milli Takımı'nın henüz hazır olmadığını belirten Bild, İlkay Gündoğanın da tepki gördüğünü açıkladı.

Kicker: "Nagelsmann'ın ilk kez Türkiye'ye mağlup oldu"

Kicker'da yer alan habere göre Julian Nagelsmann'ın ilk yenilgisini Türkiye karşısında aldığı belirtildi. VAR kararıyla verilen penaltıya da atıfta bulunuldu.

Sport 1: "Almanya'ya rüya gibi gol!"

Kenan Yıldız'ın Almanya'ya gol attığını belirten Sport 1, Almanya'nın genç oyuncuyu ikna etmesi gerektiğini yazdı.

BBC Sport: "Nagelsmann evindeki ilk maçta kaybetti"

Kötü sonuçların ardından Hansi Flick yerine geçen Nagelsmann'ın ilk iç saha maçında mağlup olduğunu belirten BBC, "70.000 seyirci önünde Almanya için hayal kırıklığı" dedi.

Sport ES: "Nageslmann'dan Arteta'ya Havertz dersi" 

İspanyol basını da maça dikkat çekerken sezon başında Arsenal'e transfer olan ve henüz beklentileri karşılayamayan Kai Havertz, maçta sol bek oynadı. Maçta Almanya adına gol atan Kai Havertz için İspanyol teknik adam Arteta'ya mesaj verildi.

Mundo Deportivo: "Türkiye, Nagelsmann'ın Almanya'sına ilk yenilgisini verdi"

Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan'ın maçta 11 başladığını belirten Mundo Deportivo, Nagelsmann'ın ilk mağlubiyetni aldığını belirterek Türkiye'nin Almanya'ya büyük baskıyla oynadığını yazdı.

Diretta: "Almanya Türkiye'ye karşı hazırlık maçında mağlup oldu"

İtalyan basınında Diretta maça dikkat ederken Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ın gol attığını hatırlattı ve "Vincenzo Montella'nın Türkiye'sine karşı hazırlık maçını 3-2 kaybeden Almanya için yeni bir alarm zili" yazdı.

Calcio Mercato: "Montella, Almanya zaferinde"

İtalyanlar maça büyük ilgi gösterirken Calcio Mercato, Kenan Yıldız'a gol sevincinden dolayı "Del Piero" benzetmesi yaptı. Aynı zamanda adı Napoli ve Milan ile de anılan Ferdi Kadıoğlu'nun gol attığını belirtti.

beinsports.com.tr / Dış Haberler