ÖZET | Atakaş Hatayspor 4-1 GZT Giresunspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Atakaş Hatayspor evinde GZT Giresunspor'u 4-1 mağlup etti.
 
Ömer Erdoğan'ın ekibi bu sonuçla beraber 9 maçlık galibiyet hasretini ligin son haftasında bitirirken, GZT Giresunspor 6 maçlık yenilmezlik serisi bu maç ile beraber sona ereken bu süreçte 4 beraberlik, 1 galibiyet ve 2 yenilgi aldı.

Atakaş Hatayspor'un golcü oyuncusu Ayoub El Kaabi karşılaşmada iki gol kaydederken, ligde de gol sayısını 18'e çıkararak gol kralı sıralamasında Adana Demirspor'lu Mario Balotelli ile 3. sırayı paylaştı.

GZT Giresunspor'da ise ligin sona ermesiyle birlikte en golcü isim 7 gol ile sezon başından Beşiktaş'tan bedelsiz olarak transfer edilen Umut Nayir oldu.  

Bu sonuçla beraber puanını 53'e çıkaran Atakaş Hatayspor ligi Galatasaray'ın 1 puan üstünde 12. sırada bitirdi. GZT Giresunspor ise aldığı yenilgi ile 45 puanda kalarak düşme hattının üstünde 16. sırada ligi tamamladı. 

Karşılaşmanın gollerini Atakaş Hatayspor'da ise El Kaabi (44', 80'), Bertuğ Yıldırım (56') ve Kahraba (66') kaydederken, GZT Giresunspor'un tek golünü 22. dakikada Hayrullah Bilazer kaydetti. 

Önemli Anlar

24. dakikada GZT Giresunspor'da Umut Nayir'in uzun pasıyla sağ kanatta arkaya sarkan Hayrullah, ceza sahası sağ çaprazında dar açıda kalecinin soluna doğru yaptığı vuruş, direğin dininden ağlarla buluştu. 0-1. İzlemek için tıklayınız!
 
44. dakikada Atakaş Hatayspor El Kaabi, Kahraba'nın ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluştu ve yakın direğe doğru yaptığı vuruş ile golü buldu. 1-1. İzlemek için tıklayınız!

50. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Atakaş Hatayspor'lu Sadık Baş, kaleye çok sert bir şut gönderdi ancak Onurcan Piri şık kurtardı. İzlemek için tıklayınız! 

55. dakikada sol kanattan Kahraba'nın yaptığı ortayı iyi takip eden Bertuğ Yıldırım, altı pasın önünde iyi yükseldi ve yaptığı vuruş ile kalecinin sağından golü buldu. 2-1. İzlemek için tıklayınız! 

66. dakikada Atakaş Hatayspor'da günün iyi isimlerinden Kahraba sahne aldı. Ceza sahası sol çaprazında Boudjemaa'nın pasını kontrol eden Kahraba, yakın köşee yaptığı sert vuruş ile farkı üçe çıkardı. 3-1. İzlemek için tıklayınız!

68. dakikada GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçın hakemini kenarda alkışlayarak protesto edince iki sarı kart gördü ve kırmızı kart ile tribüne gönderildi. İzlemek için tıklayınız!

81. dakikada Atakaş Hatayspor'da Sadık sağ çaprazda ceza sahasına girerek içeriye çevirdi ve Bertuğ'un indirdiği topa altı pasın önünde El Kaabi vurarak skoru 4-1'e getirdi. İzlemek için tıklayınız!

Atakaş Hatayspor: 4 - GZT Giresunspor: 1

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Ali Palabıyık, Esat Sancaktar, Murat Altan

Atakaş Hatayspor: Munir, Sadık Baş (Dk. 82 Burak Can Çamoğlu), Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, Adekugbe (Dk. 82 Engin Can Aksoy), Onur Ergün, Boudjemaa, Benzia (Dk. 77 Muhammed Mert), Lobjanidze (Dk. 46 Bertuğ Özgür Yıldırım), Kahraba (Dk. 65 Eray Akar), El Kaabi

GZT Giresunspor: Onurcan Piri (Dk. 52 Göktan Cörüt), Zeki Yavru, Hayrullah Bilazer, Fatih Yılmaz, Barış Gün (Dk. 58 Kasım Alperen Köşker), Metin Caner Albayrak (Dk. 52 Şahin Dik), Anıl Yiğit Çınar, Traore, Mehmet Umut Nayir (Dk. 90+2 Kaan Efsun Yılmaz), Furkan Kütük, Muhammed Gümüşkaya (Dk. 90+2 Emre Nizam)

Goller: Dk. 24 Hayrullah Bilazer (GZT Giresunspor), Dk. 44 ve 80 El Kaabi, Dk. 54 Bertuğ Özgür Yıldırım, Dk. 64 Kahraba (Atakaş Hatayspor)

Kırmızı kart: Dk. 68 Hakan Keleş (Teknik direktör) (GZT Giresunspor)

Sarı kart: Dk. 35 Furkan Kütük (GZT Giresunspor)