Atakaş Hatayspor 1-1 Corendon Alanyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Atakaş Hatayspor, Corendon Alanyaspor'u konuk etti.

Galibiyete hasret olan Atakaş Hatayspor evinde Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Henüz daha maçın başında 5. dakikada Rivas'ın golüyle öne geçen Atakaş Hatayspor, ceza sahası dışından harika bir vuruşla golü buldu.

İlk yarıda iki takım da ataklarını çok olgunlaştıramazken devreye 1-0'lık skorla girildi. Aynı zamanda ilk yarının son düdüğünün ardından Corendon Alanyaspor teknik heyetinden Orhan Çıkırıkçı kırmızı kart gördü.
 
İkinci yarıda da karşılaşmada aynı oyun devam ederken 54. dakikada Atakaş Hatayspor ikinci gole çok yaklaştı ancak direk engel oldu.

Maçın son anlarına doğru Corendon Alanyaspor penaltından beraberliği yakaladı.

Maç 1-1 sona ererken taraflar 1 puana razı oldu ve Atakaş Hatayspor puanını 22 yaparken Corendon Alanyaspor da 26 yaptı.

Atakaş Hatayspor 10 maçtır kazanamıyor

Son olarak 12. haftada evinde Galatasaray'ı yenen Atakaş Hatayspor ligde 10 maçtır kazanamıyor. On maçta beş kere mağlup olan Volkan Demirel'in öğrencileri beş kere de berabere kaldı.

Fatih Tekke yönetiminde dördüncü beraberlik

Fatih Tekke yönetimindeki Corendon Alanyaspor dördüncü kez berabere kaldı. Daha önce Tümosan Konyaspor, Bitexen Antalyaspor ve MKE Ankaragücü ile berabere kalan Corendon Alanyapor son olarak da Atakaş Hatayspor ile yenişemedi.

Maçtan öne çıkanlar:

5. dakikada Hatayspor öne geçti. Görkem Sağlam'ın kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktasına gelen topu Aliti uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topa gelişine vuran Rivas, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0 İzlemek için tıkla!

İlk yarının ardından Corendon Alanyaspor teknik heyetinden Orhan Çıkırıkçı kırmızı kart gördü. İzlemek için tıkla!

54. dakikada Atakaş Hatayspor'un ikinci golüne direk engeli. 
İzlemek için tıkla!

89. dakikada Alanyaspor beraberliği yakaladı. Oğuz Aydın'ın kullandığı penaltıda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1 
İzlemek için tıkla!

90+5'te Corendon Alanyaspor galibiyeti kaçırdı. İzlemek için tıkla!

Atakaş Hatayspor: 1 - Corendon Alanyaspor: 1

Stat: Mersin

Hakemler: Emre Kargın, Hüseyin Aylak, Bersan Duran

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Kilama, Recep Burak Yılmaz, Oğuzhan Matur (Dk. 79 Boudjemaa), Fernandes (Dk. 79 Cengiz Demir), Hodzic (Dk 90+1 Aburjania), Görkem Sağlam (Dk 90+1 Rayane), Dele-Bashiru, Rivas, Dadashov (Dk. 79 Strandberg)

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Lima, Aliti, Efecan Karaca (Dk 79 Fatih Aksoy), Leroy Fer, Lezama (Dk.68 Janvier), Oğuz Aydın, Majileikwa (Dk. 68 Augusto), Coelho, Yusuf Özdemir (Dk. 75 Furkan Bayır), Hadergjonaj

Goller: Dk. 5 Rivas (Hatayspor), Dk. 89 Oğuz Aydın (Penaltıdan) (Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk 67 Oğuz Aydın, Leroy Fer (Alanyaspor) Dk. 68 Fernandes, Dk. 69 Dadashov Dk. 86 Recep Burak Yılmaz, Boudjemaa (Hatayspor)