Aston Villa transfere doymuyor! Joao Felix bombası...

Aston Villa transfere doymuyor! Joao Felix bombası...
Geride bıraktığımız sezonu İngiltere Premier League'de dördüncü olarak bitiren ve 41 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Aston Villa transferde yaptığı hamleler ile adından söz ettirirken, Birmingham takımı için flaş bir isim daha gündeme geldi. 

Sky Sports'ta yer alan habere göre İngiliz temsilcisi, Atletico Madrid forması giyen Joao Felix'i kadrosuna katmak istiyor. 

Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'nin Portekizli yıldızı çok beğendiği belirtilen haberde, oyuncunun Atletico'da yüksek bir maaş kazandığı ancak Aston Villa için bu ücrette indirime gidebilme ihtimalinin olduğu da aktarıldı. 

İki talip daha

Haberde, Benfica ve Barcelona'nın da oyuncuya ilgisinin olduğunun altı çizildi. 

Transferler bir bir açıklanıyor

Aston Villa, transfer dönemi açıldığından bu yana Amadou Onana, Ian Maatsen, Cameron Archer, Jaden Philogene, Iling-Junior, Lewis Dobbin, Enzo Barrenechea ve Ross Barkley'i kadrosuna katmış, bu oyuncular için ise toplamda ise 177 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti

2019/20 sezonunun başında Atletico Madrid'e transfer olan Felix geçen sezonu Barcelona'da kiralık olarak geçirmiş, Katalan ekibinin forması ile toplamda çıktığı 44 karşılaşmada 10 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN