"Aşağıyla ilişkimizi keselim"

"Aşağıyla ilişkimizi keselim"
Samsunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Ercümet Coşkundere gözetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Volkan ile kadro dışı bırakılan Sercan dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından taktik çalışma, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.
 
Antrenman sonrası bir açıklama yapan teknik direktör Ercüment Coşkundere, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Kardemir DÇ Karabükspor maçından çok önemli bir puan aldıklarını söyledi. 
  
Bu tür kritik karşılaşmalardan alınan puanın sevindirici olduğunu ifade eden Coşkundere, şunları kaydetti: ''Şimdi önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız Altay karşılaşması var. Bu maça konsantre olmaya çalışıyoruz. Ligin alt sıralarından kurtulmak için konsantre olmamız gerekiyor. Sahamızda oynayacağımız bu önemli mücadeleden iyi bir sonuç alarak alt sıralarla olan ilişkimizi kesmek istiyoruz.''
 
Karadeniz ekibi, yarın yapacağı çift idmanla Altay maçının hazırlıklarını sürdürecek.