Arseniy Batagov: "Ligin ikinci yarısı bizim için daha iyi olacak"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği'ne 4-3 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından bordo-mavililerde Augusto ve Batagov, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Arseniy Batagov: 

"Bugün duran toplarda sıkıntı çektik. Bu tür maçlarda duran toptan gol yemek zor duruma sokuyor. Son maçlarda puanlar kaybetsek de genel anlamda iyi bir ilk yarı geçirdik. Şu an 3. sıradayız, iyi durumdayız, bundan dolayı mutluyuz. Ligin ikinci yarısı bizim için daha iyi olacak."

Felipe Augusto: 

"Golleri attım belki de ama üzgün bitirdiğim bir maç oldu. Gollerden ziyade kazanmak isterdim. Olmadı maalesef.  Zor maç olacaktı. Bireysel anlamda ilk devreden memnunum. Gollerle katkıda bulunmak önemli. Ligin ilk yarısı iyi geçti. Bugünü saymazsak tabii ki."




TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN