Arsenal gözünü kararttı! İşte hedefteki isimler

Arsenal gözünü kararttı! İşte hedefteki isimler
Premier Lig'de şampiyonluğu acı bir şekilde kaçıran Arsenal, yaz transferinde kadrosunu dev isimlerle güçlendirerek önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olmak için çalışmalara başladı. 

Mirror'un haberine göre Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, sezon sonunda sekiz oyuncu ile yollarını ayıracak ve bu oyuncuların boşluğunu beş güçlü transferle dolduracak.

Arteta'nın hedefindeki üç önemli isim ise; Leicester City'nin İngiliz orta saha oyuncusu James Maddison, West Ham United'ın yıldızı Declan Rice ile Bayern Münih'te kiralık olarak forma giyen Joao Cancelo.

Kaçan şampiyonluğun ardından konuşan Arteta: "Kadroyu değiştirmek zorunda kalacağız çünkü farklı bir seviyede oynayacağımızı ve taleplerin daha da yüksek olacağını biliyoruz" sözleriyle gelecek sezon çok iddialı bir şekilde Premier Lig'e hazırlanacaklarını söyledi. 

Haberin detayında, Arsenal'in Thomas Partey ve Granit Xhaka, Rob Holding ve Kieran Tierney gibi potansiyeli yüksek oyuncuları satışa çıkartarak, Arteta'nın istediği oyuncuları transfer etmek için kaynak üreteceği belirtildi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler