Arda Güler: "Zor bir sezon geçirdim..."

Video yükleniyor...

İspanya LaLiga'nın 28. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Celta Vigo karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-0'lık Real Madrid galibiyeti ile tamamlandı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Arda Güler, 89. dakikada oyuna dahil oldu. Genç yıldız, 90+4. dakikada ise sahneye çıkarak İspanyol ekibi ile ilk golünü kaydetti. 

ARDA GÜLER, LALIGA TARİHİNE GEÇTİ! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...

Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan genç yıldız, "Böylesine muhteşem bir atmosferde gol atmak harikaydı. Çok mutluyum, umarım daha çok gol atarım ve bunun için çok çalışacağım." dedi. 

"Çok mutluyum"

İyi bir maç çıkardıklarını belirten Arda Güler, "İyi bir maçtı, 4-0'lık galibiyet için tüm takımımı kutluyorum, ilk golümü attığım için çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, şu ana kadar zor bir sezon geçirdim, umarım bugünden sonra daha iyi şeyler olur." ifadelerini kullandı.

"Burası dünyanın en iyi kulübü"

Güler, "Real Madrid'de olmaktan çok mutluyum, burası dünyanın en iyi kulübü ve zor olsa da bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve karaktere sahip olduğumu düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, umarım daha iyi şeyler olacak." şeklinde konuştu.

Attığı golü de anlatan Arda Güler, "Birebirde kalecinin önündeyken pozisyon kaybettiğini gördüm ve topu sağıma alıp şutumu çektim. Neyse ki gol oldu ve çok mutluyum." dedi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler