Arda Güler, İspanya basınında! Real günleri zor geçiyor...

Arda Güler, İspanya basınında! Real günleri zor geçiyor...
Fenerbahçe'deki büyük yükselişin ardından sezon başında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde zor günlerden geçiyor.

Transfer oldukta sonra sakatlıklarla boğuşan yıldız oyuncu Real Madrid formasını giymek için uzun bir süre bekledi.

Sakatlğının ardından forma şansı bulan oyuncunun artık yeni bir endişesi var.

Süre bulamıyor

Sezon başından bu yana 37 maça çıkan Real Madrid toplamda 3390 dakika top oynadı ve Arda Güler bu süre içerisinde sadece 92 dakika yani %2.7'sinde sahada kaldı. Genç yıldız bu kısa süre içerisinde de herhangi bir gol ya da gol katkısında bulunamadı.

Tepkisini göstermeye başladı

Forma şansı bulmakta sorun yaşayan Arda Güler, Carlo Ancelotti'ye karşı tepkisini de göstermeye başladı. İlk olarak Almeria maçında iklnci yarının tamamında ısınan Arda Güler oyuna girmeyeceğini anlayınca yeleğini saha kenarına atmıştı. 

Son olarak Sevilla maçında da oyuan girmeye hazırlanırken Modric'in golünden sonra oyuna alınmayan Arda Güler, AS'ın haberine göre oyunun geri kalanında takım arkadaşlarıyla kutlama yapmaktan ve destek vermekten keyif almadı.

Ancelotti sorulardan sıkıldı

Oyuncuyla ilgili sorulardan sıkılan Carlo Ancelotti basın toplantısında net konuşarak, "Modric'in golünden önce Arda ile ilgili bir plan yapmıştım. Ancak gol sonrası fikrimi değiştirdim. Arda bu durumu çok iyi anlıyor, eğer anlamıyorsa zaten hiçbir şey olamayacaktır." dedi.

Durumdan üzgün

Yine İspanyol basınında AS'ın haberine göre Arda Güler durumdan dolayı oldukça üzgün. Real Madrid oyuncunun kiralık olarak başka bir takımda oynamasını isterken genç yıldızın nasıl bir yol çizeceği merak konusu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler