GENİŞ ÖZET | Arabam.com Konyaspor 2-1 Galatasaray

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, 26. hafta mücadelesinde Arabam.com Konyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan maçta Galatasaray'ın golünü Milot Rashica, Konyaspor'un gollerini ise Soner Dikmen ve Oğulcan Ülgün kaydetti.

Ligdeki 14 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray, haftayı 60 puanla tamamladı. 15 Ekim 2022'deki Kayserispor maçından bu yana ilk mağlubiyetini alan Galatasaray'ın 19 maçlık yenilmezlik serisi de bitti.

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde ilk kez gollerle buluşan Konyaspor, puanını 34'e çıkardı.

Maçtan dakikalar

Galatasaray'da Mauro Icardi 22. dakikada şut açısını buldu ancak çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılılar 28. dakikada gole çok yaklaştı. Sacha Boey'in çok sert şutun kaleci Sehic çelmeyi başardı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 31. dakikada öne geçti. Kerem Aktürkoğlu'nun pasında topla buluşan Rashica, düzgün bir vuruşla ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk ve futbolculardan Kerem Aktürkoğlu ile Barış Alper Yılmaz, golün ardından Ahmet Çalık'ı andı. İzlemek için tıklayın!

Konyaspor'da Mame Diouf 54. dakikada ağları havalandırdı ancak bu pozisyonda ofsayt bayrağı kalktı. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip 62. dakikada beraberlik golünü attı. Bruno Paz'ın pasında savunmanın arkasına sarkan Soner Dikmen, Abdülkerim'e de çarpan topta ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 70. dakikada Milot Rashica ile ağları havalandırdı ancak bu pozisyonda ofsayt bayrağı kalktı. İzlemek için tıklayın!

76. dakikada Zaniolo ceza sahası dışından çok sert vurdu ancak kaleci Sehic topu kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

Konyaspor'a galibiyeti getiren gol, 90+3'te geldi. Oğulcan Ülgün ceza yayından yaptığı vuruşta Muslera'yı mağlup etti. İzlemek için tıklayın!

Arabam.com Konyaspor: 2 - Galatasaray: 1

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Zorbay Küçük, Ali Saygın Ögel, Furkan Ürün

Arabam.com Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Soner Dikmen, Bouchalakis (Dk. 32 Paz), Mahir Emreli (Dk. 79 Oğulcan Ülgün), Pozuelo (Dk. 45 Diouf), Moreno (Dk. 74 Muric), Muhummet Demir (Dk.74 Çekiçi)

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı, Dubois (Dk. 85 Yunus Akgün), Oliveira (Dk. 79 Mata), Berkan Kutlu (Dk. 79 Torreira), Barış Alper Yılmaz (Dk. 55 Zaniolo), Rashica (Dk. 85 Gomis), Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Goller: Dk. 31 Rashica (Galatasaray), Dk. 62 Soner Dikmen, Dk. 90+3 Oğulcan Ülgün (Arabam.com Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Mahir Emreli, Dk.15 Ahmet Oğuz, Dk. 69 Calvo, Dk. 88 Çekiçi, Dk. 90+5 Sehic (Arabam.com Konyaspor) Dk. 35 Berkan Kutlu, Icardi, Dk. 60 Boey, Dk. 90+5 Muslera (Galatasaray)