Anlaşma tamamlandı! Paul Onuachu imza atacak...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekbi Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ve iz bırakan Paul Onuachu'nun Arabistan'a transfer olacağı ileri sürüldü.

The Will gazetesinde yer alan habere göre; Suudi Pro Lig takımı Al-Okhdood, Onuachu'yu transfer etmek istiyor. Nijeryalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Southampton ile görüşmlerini sürdüren Arabistan ekibinin transferi bitirmeye yakın olduğu aktarıldı. 

İngiliz kulübünün, 30 yaşındaki santrforun transferi için Al-Okhdood ekibinin kurmayları ile bir araya geldiğini ve görüşmeler gerçekleştirildiği kaydedildi.

Ayrıca haberde, Onuachu'ya Türkiye'den başka takımların da ilgi gösterdiği vurgulandı. Yıldız golcünün yeni adresinin Arabistan olacağına kesin gözüyle bakıldığı iddia edilirken, kulüplerin kişisel şartlarda el sıkıştığına dikkat çekildi. 

ONUACHU İÇİN FERRARI ÖRNEĞİ

Trabzonspor'un Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu'nun başka takımlara transferi konusunda haberlerin çıktığının hatırlatılması üzerine İngiliz ekibinin futbol direktörü Ankersen, "Paul Onuachu satılacaksa bunun doğru fiyata gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ferrari almak istiyorsanız ona Ferrari fiyatını ödemeniz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

17 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezonu bordo mavili ekipte kiralık olarak geçiren Paul Onuachu, ligde 21 maçta 15, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 maçta 2 olmak üzere toplam 25 karşılaşmada 17 kez rakip fileleri havalandırıp, takımının en golcü oyuncusu olarak sezonu tamamlamıştı.

28 PUANLIK DEV KATKI

Trabzonspor, Onuachu'nun gol attığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet, 1'er beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Karadeniz ekibi, Nijeryalı oyuncunun gol attığı lig maçlarda toplamda 28 puan toplamıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN