Anlaşma an meselesi! İşte Onuachu'nun yeni takımı...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekbi Trabzonspor'da kiralık geçirdiği dönemde iz bırakan Paul Onuachu'ya Arabistan'dan teklif gelidiği öne sürüldü. 

Suudi Arabistan basınından Al-Riyadiyah'ın haberine göre; Suudi Pro Lig takımı Al-Okhdood, Onuachu'yu transfer etmek istiyor. Nijeryalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Southampton ile görüşmlerini sürdüren Arabistan ekibinin anlaşmaya yakın olduğu aktarıldı. 

İngiliz kulübünün, 30 yaşındaki santrforun transferi için Al-Okhdood ekibinin kurmayları ile bir araya geldiğini ve görüşmeler gerçekleştirildiği kaydedildi.

Toplam 17 gol

Geçtiğimiz sezonu bordo mavili ekipte kiralık olarak geçiren Paul Onuachu, ligde 21 maçta 15, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 maçta 2 olmak üzere toplam 25 karşılaşmada 17 kez rakip fileleri havalandırıp, takımının en golcü oyuncusu olarak sezonu tamamlamıştı.

28 puanlık katkı sağlamıştı

Trabzonspor, Onuachu'nun gol attığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet, 1'er beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Karadeniz ekibi, Nijeryalı oyuncunun gol attığı lig maçlarda toplamda 28 puan toplamıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN