Anelka’ya farklı tarife

Anelka’ya farklı tarife

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları’nın B36 Torshavn takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını yaptığı taktik antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren çalışmada futbolcular, koşu ve topla gerçekleştirilen ısınma hareketlerinin ardından, tek kale taktik ağırlıklı bir maç yaptılar.

İdmanın son bölümünde ise Brezilyalı teknik adam, Mehmet Yozgatlı ile Alex de Souza’ya özel olarak frikik çalışması yaptırdı.

Teknik Direktör Zico, takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanmayan Fransız futbolcu Nicolas Anelka’yı taktik çalışması esnasında takımdan ayırdı.

Anelka, ısınma hareketlerinin ardından Mustafa, Murat ve Zafer Biryol’la birlikte maç süresince ayrı bir yerde şut antrenmanı yaptı.

Ayrıca, teknik direktör Zico’nun maçta kurduğu as kadroda, Volkan, Önder, Ümit, Can, Serkan, Uğur, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex ve Semih’e yer vermesi dikkat çekti.

Fenerbahçe’nin antrenmanına, eşinin vefatı nedeniyle Almanya’ya giden Deniz ile kasığındaki sakatlık nedeniyle tedavisi süren Luciano katılmazken, Kemal ise takımdan ayrı çalıştı.